Zanimljivosti

Očišćeno podmorje Slanog!

Akcija čišćenja podmorja u Slanom održana je 22. lipnja u organizaciji Turističke zajednice dubrovačko primorje i RK Bofor iz Vignja.

U akciji su sudjelovali Podvodno istraživački klub 'Navis' iz Dubrovnika, Ronilački klub 'Bofor' iz Vignja, Ronilčki klub 'Neretva Mostar'  iz Mostara, Sportsko ekološka udruga 'Hercegovina' i Klub ekstremnih sportova 'Four season' iz Jablanice.  

Sama priprema turističke sezone uključuje iz i čiščenje podmorja, tako da je akcija hvalevrijedna i  sigurno će pomoći da se turisti osjećaju ugodnije na našem području. Svi ronioci su se i ove godine rado odazvali pozivu iz Dubrovačkog primorja i najavili da se vidimo i sljedeće godine s novim projektima.

Posebna zahvala TZO Dubrovačko primorje ide Hotelu 'Osmine' , njezinim zaposlenicima i direktoru g. Igoru Vlahoviću, koji su ugostili ronioce nakon akcije.
 

Pročitajte još

PREGRŠT ZANIMLJIVIH DOGAĐANJA Noć Neumljana i prijatelja iduće subote u ‘Adriatica’

Dulist

Podignite gotovinu s bankomata uz pomoć asistenta

Dulist

OD KAD JE MJERENJA U Pločama i Splitu zabilježene ekstremne razine mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija