Natrag
16.2.2019 14:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Očišćeno podmorje Slanog!

23.6.2013 @ 21:02 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Akcija čišćenja podmorja u Slanom održana je 22. lipnja u organizaciji Turističke zajednice dubrovačko primorje i RK Bofor iz Vignja.

U akciji su sudjelovali Podvodno istraživački klub 'Navis' iz Dubrovnika, Ronilački klub 'Bofor' iz Vignja, Ronilčki klub 'Neretva Mostar'  iz Mostara, Sportsko ekološka udruga 'Hercegovina' i Klub ekstremnih sportova 'Four season' iz Jablanice.  

Sama priprema turističke sezone uključuje iz i čiščenje podmorja, tako da je akcija hvalevrijedna i  sigurno će pomoći da se turisti osjećaju ugodnije na našem području. Svi ronioci su se i ove godine rado odazvali pozivu iz Dubrovačkog primorja i najavili da se vidimo i sljedeće godine s novim projektima.

Posebna zahvala TZO Dubrovačko primorje ide Hotelu 'Osmine' , njezinim zaposlenicima i direktoru g. Igoru Vlahoviću, koji su ugostili ronioce nakon akcije.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana