Natrag
24.4.2019 04:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

OČEKUJU SE GUŽVE Policija apelira na pojačan oprez u prometu

31.10.2018 @ 18:45 Dulist Aktualno

Podijelite:

Zbog obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana u narednim se danima očekuje povećan promet vozila i kretanja građana na području cijele Hrvatske pa tako i Dubrovačko-neretvanske županije. 

Budući da se najveće gužve očekuju na prilaznim prometnicama grobljima, policijski će službenici pojačati angažman u tim područjima kako bi obilježavanje ovih blagdana proteklo što je moguće sigurnije, odnosno kako bi se osigurala maksimalna protočnost i sigurnost u prometu.

Osobito će se ciljano postupati prema onim sudionicima u prometu koji ometaju normalni prometni tok ili grubo krše prometne propise. Također će se ostvariti potrebna suradnja s policijama susjednih država kako bi se pravovremeno dobile informacije o nailascima većih kolona vozila iz susjednih zemalja, sukladno čemu će se poduzimati potrebne mjere.

Policija poziva sve sudionike u prometu na povećan oprez, dosljedno poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje kako bi na taj način i osobno pridonijeli da dan štovanja na mrtve prođe u miru i dostojanstvu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana