Aktualno

“Očekivali smo takvu odluku”

Prihvaćanje Studije utjecaja na okoliš projekta Športsko-rekreacijskog centra s golf igralištem „Srđ“ u Ministarstvu zaštite okoliša, kratko je za duList prokomentirao Đuro Capor, koordinator inicijative Srđ je naš.

– Mi smo ovakvu  odluku očekivali jer je Ministarstvo nekoliko puta vraćalo Studiju na doradu, najmanje tri puta. Očito su članovi Povjerenstva, suočeni s tolikim pogodovanjem, prihvatili na kraju ono što se od njih tražilo. Mi ćemo se i dalje zalagati za referendum na način da se Dubrovčane pita što bi trebalo biti na Srđu – rekao je Capor.
 
 
Podsjetimo, Studiju je prihvatilo Povjerenstvo u postupku procjene u svom mišljenju nakon podnesenog izvještaja s javne rasprave.

Više informacija o mišljenju Povjerenstva moći će se saznati sutra nakon 13 sati na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode, kada će biti objavljeno službeno priopćenje o sjednici Povjerenstva.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija