Aktualno

“Očekivali smo takvu odluku”

Prihvaćanje Studije utjecaja na okoliš projekta Športsko-rekreacijskog centra s golf igralištem „Srđ“ u Ministarstvu zaštite okoliša, kratko je za duList prokomentirao Đuro Capor, koordinator inicijative Srđ je naš.

– Mi smo ovakvu  odluku očekivali jer je Ministarstvo nekoliko puta vraćalo Studiju na doradu, najmanje tri puta. Očito su članovi Povjerenstva, suočeni s tolikim pogodovanjem, prihvatili na kraju ono što se od njih tražilo. Mi ćemo se i dalje zalagati za referendum na način da se Dubrovčane pita što bi trebalo biti na Srđu – rekao je Capor.
 
 
Podsjetimo, Studiju je prihvatilo Povjerenstvo u postupku procjene u svom mišljenju nakon podnesenog izvještaja s javne rasprave.

Više informacija o mišljenju Povjerenstva moći će se saznati sutra nakon 13 sati na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode, kada će biti objavljeno službeno priopćenje o sjednici Povjerenstva.

Pročitajte još

DIO ČIBAČE BEZ STRUJE U tijeku radovi na trafostanici, evo kad će se vratiti

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Gulliverovi volonteri čistili plažu za pse, skupili 15 kilograma otpada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija