Natrag
18.2.2019 15:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Očekivali smo takvu odluku”

6.3.2013 @ 19:34 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Prihvaćanje Studije utjecaja na okoliš projekta Športsko-rekreacijskog centra s golf igralištem „Srđ“ u Ministarstvu zaštite okoliša, kratko je za duList prokomentirao Đuro Capor, koordinator inicijative Srđ je naš.

– Mi smo ovakvu  odluku očekivali jer je Ministarstvo nekoliko puta vraćalo Studiju na doradu, najmanje tri puta. Očito su članovi Povjerenstva, suočeni s tolikim pogodovanjem, prihvatili na kraju ono što se od njih tražilo. Mi ćemo se i dalje zalagati za referendum na način da se Dubrovčane pita što bi trebalo biti na Srđu – rekao je Capor.
 
 
Podsjetimo, Studiju je prihvatilo Povjerenstvo u postupku procjene u svom mišljenju nakon podnesenog izvještaja s javne rasprave.

Više informacija o mišljenju Povjerenstva moći će se saznati sutra nakon 13 sati na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode, kada će biti objavljeno službeno priopćenje o sjednici Povjerenstva.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana