Kultura

Obustavljena prodaja ulaznica za programe 71. Igara

Online prodaja ulaznica za programe 71. Dubrovačkih ljetnih igara, omogućena putem servisa ulaznice.hr i mrežnih stranica festivala 25. ožujka 2020. zaustavljena do daljnjega.

– Izvjesno je da će doći do otkazivanja dijela najavljenih programa zbog smanjenja proračuna uslijed posljedica pandemije koronavirusa kao i da će biti izmjena u terminima izvođenja programa, stoga se prodaja ulaznica prekida dok se ne steknu uvjeti za odluke o programskim izmjenama. Za daljnje obavijesti pratite mrežne stranice Igara i #ostanitedoma – pišu u obavijestima Dubrovačkih ljetnih igara.

Nekoliko dana prije objavili su i ovu poruku:

Draga publiko, dragi prijatelji festivala,

napominjemo da je otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara 10. srpnja 2020. što je za gotovo četiri mjeseca, stoga, imajući u vidu prognoze stručnjaka, u ovom trenutku računamo da će se najavljeni program ovo ljeto izvesti kako je planirano. Više o programu ovoljetne festivalske sezone ovdje. Do tada, držite se preporuka stručnih službi i čuvajte zdravlje tijekom pandemije koronavirusa. 

Onima koji već kupljene ulaznice za programe 71. Igara budu morali otkazati iz nekog od razloga povezanih s pandemijom virusa COVID-19, Dubrovačke ljetne igre omogućit će puni povrat novca. Za više informacija kontaktirajte Odjel prodaje na: sales@dubrovnik-festival.hr. Za sve daljnje obavijesti pratite mrežne stranice Igara

Pročitajte još

VIDEO/HOMMAGE VELIKOM VOJNOVIĆU Dođite na Stradun, teatar je ponovno otvoren!

Ne propustite virtualno otvaranje izložbe ‘Brodolom Mijoka – probuđena tajna murterskog mora’

Dulist

HOMMAGE VOJNOVIĆU Dohode ‘Glumci Gradu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija