Kultura

Obustavljena prodaja ulaznica za programe 71. Igara

Online prodaja ulaznica za programe 71. Dubrovačkih ljetnih igara, omogućena putem servisa ulaznice.hr i mrežnih stranica festivala 25. ožujka 2020. zaustavljena do daljnjega.

– Izvjesno je da će doći do otkazivanja dijela najavljenih programa zbog smanjenja proračuna uslijed posljedica pandemije koronavirusa kao i da će biti izmjena u terminima izvođenja programa, stoga se prodaja ulaznica prekida dok se ne steknu uvjeti za odluke o programskim izmjenama. Za daljnje obavijesti pratite mrežne stranice Igara i #ostanitedoma – pišu u obavijestima Dubrovačkih ljetnih igara.

Nekoliko dana prije objavili su i ovu poruku:

Draga publiko, dragi prijatelji festivala,

napominjemo da je otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara 10. srpnja 2020. što je za gotovo četiri mjeseca, stoga, imajući u vidu prognoze stručnjaka, u ovom trenutku računamo da će se najavljeni program ovo ljeto izvesti kako je planirano. Više o programu ovoljetne festivalske sezone ovdje. Do tada, držite se preporuka stručnih službi i čuvajte zdravlje tijekom pandemije koronavirusa. 

Onima koji već kupljene ulaznice za programe 71. Igara budu morali otkazati iz nekog od razloga povezanih s pandemijom virusa COVID-19, Dubrovačke ljetne igre omogućit će puni povrat novca. Za više informacija kontaktirajte Odjel prodaje na: sales@dubrovnik-festival.hr. Za sve daljnje obavijesti pratite mrežne stranice Igara

Pročitajte još

KULTNA PREDSTAVA Pogledajte ‘Suton’ online!

Dulist

#OSTANIDOMA Josipina snažna poruka pretočena u slikarsko platno

Mia Njavro Banić

IGRE U DOBA KORONE Situacija nije bajna, program će biti izmijenjen. Koliko, još ne znamo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija