Natrag
20.4.2018 12:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Obrana doline Neretve od voćne muhe

22.5.2012 @ 19:43 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku sa zamjenikom ravnatelja Hrvatskog zavoda za poljoprivredu, hranu i selu Mariom Bjelišem razgovarao o projektu zaprašivanja nametnika u dolini Neretve.

Naime, riječ je o nastavku projekta suzbijanja mediteranske voćne muhe biološkom metodom na površini od 4100 hektara. Za ovu je namjenu u županijskom proračunu u ovoj godini predviđeno 40 tisuća kuna. Župan je dao podršku provođenju ovog programa te je dodao kako bi se u njegovu realizaciju trebali uključiti i poduzetnici s područja doline Neretve.
 
Isto tako, na sastanku kojem je nazočila i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, razgovaralo se i o daljnjem tijeku izrade Strategije razvoja vinarstva Dubrovačko-neretvanske županije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana