Natrag
24.3.2019 16:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

OBNOVLJEN MASARYKOV PUT Franković: Mikroasfalt je opasna prometna ugroza

11.4.2018 @ 9:00 Dulist Aktualno
4;4

Podijelite:

Prema predizbornom obećanju i usvojenom proračunu za 2018. godinu asfaltirali smo Masarykov put, a sad nastavljamo dalje. Ovu ćemo cestu odraditi i u punom profilu, ali tek po kraju turističke sezone – izjavio je gradonačelnik Mato Franković prilikom jutrošnjeg obilaska Masarykovog puta.

-Početni dio ceste je najviše nastradao od mikroasfalta. Dovoljno je proći ovim dijelom uzbrdice i vidjeti kako je mikroasfalt oštetio cestu. Sad je opasan, posebno za vozače motora. To je asfalt loše kvalitete koji predstavlja prometnu ugrozu. Zato pokušavamo na sve načine adekvatno pokriti prometnice asfaltom pa da to traje i do deset godina bez ozbiljnih rupa ili oštećenja na cesti – istaknuo je Franković te najavio skori kraj radova u Ulici dr. Ante Šercera, nakon čega slijedi Osojnik.

Pročelnik Upravnog odjela Grada Dubrovnika za promet Đuro Šutalo najavio je pak kako je na užem području grada iduća ulica koja će se urediti Gornji Kono.

Podsjetimo, milijun kuna vrijedni radovi na obnovi i uređenju Masarykova puta na dijelu od spoja s ulicom Žrtava s Dakse do hotela Dubrovnik Palace u dužini oko 850 metara s površinom 5500 metara četvornih trajali su od 20. ožujka do 6. travnja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana