Aktualno

OBMANA Croatia Airlinesa – koje jeftinije karte?

OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

Sjećate li se hvalevrijedne akcije Croatia Airlinesa za jednosmjerna putovanja od 270 kuna unutar Hrvatske, dvije povratne karte Croatia Airlinesa za 800 kuna… Naravno, ove fantastične jeftine karte odnose se na, najviše u usta stavljan, let Dubrovnik-Zagreb-Dubrovnik!

 
U utorak, 29. listopada, dakle nedavno, CA se u priopćenju hvali kako 'putnicima nudi povoljna jednosmjerna i povratna putovanja iz Dubrovnika i u Dubrovnik na domaćim redovitim letovima'.  

– Dvije povratne zrakoplovne karte za letove Dubrovnik – Zagreb – Dubrovnik, kao i Zagreb – Dubrovnik – Zagreb, dostupne su po cijeni već od 800 kuna, uz uvjet da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera – stoji u priopćenju.
Iz CA nadalje ističu kako cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte, besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 15 kilograma) po osobi, a napominju i kako putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.
Ipak, upozoravaju kako je broj raspoloživih sjedala po jeftinijoj cijeni ograničen, a karte se trebaju iskoristiti do 31. ožujka 2014. godine. Dvije povratne zrakoplovne karte po cijeni od 800 kuna, kazali su iz CA, dostupne su i za letove Croatia Airlinesa iz Zagreba u Split, Zadar i Pulu, kao i iz Splita, Zadra i Pule u Zagreb.

Uz ovu ponudu, iz CA su ponudili i jednosmjerne zrakoplovne karte na redovitim domaćim letovima po cijeni od 270 kuna. Ističu kako ova ponuda vrijedi za letove iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Zagreb, kao i obratno, a putovanja po promotivnoj cijeni mogu se realizirati do 29. ožujka 2014. godine.

Budući da su u priopćenju naveli kako se karte po promotivnim cijenama mogu kupiti na web stranici www.croatiaairlines.hr, htjeli smo naručiti jednu povratnu kartu Dubrovnik – Zagreb – Dubrovnik.

Za Dubrovčane koji žele u jednom danu (hitno) poći do Zagreba, te se isti dan vratiti, situacija je ovakva. Za 8. studenog biramo kartu, povratnu (isti dan), let Dubrovnik-Zagreb-Dubrovnik. Cijena samo do Zagreba je daleko od promovirane cijene povratne karte – 1190 kuna, nema leta u jutarnjim satima, prvi je tek u 13.15 sati.
OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

 Za povratak smo izabrali večernji let u 21.10, po cijeni od 612,50 kuna. Dakle, ukupna cijena s povratkom je 1802,50 kuna!

OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

Pokušavamo sutradan., 9. studenog. Uopće nema povratnih letova za Zagreb!

OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

Nedjelja, 10. studenog, opet nema povratnih letova.

OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

Možda ima karata u ponedjeljak,11. studenog. Ipak je početak tjedna, još uvijek moramo hitno u Zagreb. Još uvijek se nadamo tim 'promo' kartama. Konačno nam CA nudi mogućnost kupnje povratne karte, ali za njih ćemo morati 'ostaviti' 1152, 50 kuna.
OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

I napomena. Slobodnu povratnu kartu na jutarnjem letu (6.40) našli smo tek 13. studenog!

OBMANA Croatia Airlinesa - koje jeftinije karte?

SRETAN PUT!

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist