Natrag
17.2.2019 13:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Objavljen Registar branitelja!

19.12.2012 @ 13:14 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Objavljen je Registar hrvatskih branitelja! Ministar branitelja Predrag Matić danas u 12.30 u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu predstavio je internetsku stranicu o kojoj su se dugo vodile polemike.

 – Evo, objavljen je moj ratni put! Na njega sam ponosan! Na svojih devet godina u Hrvatskoj vojsci! To nikada i nije bila tajna – kazao je tom prigodom, predstavljajući svoj ratni put ministar Matić.

Uz Matića, javnosti su se obratili ministar obrane Kotromanović te ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

– Objavom Registra neće biti narušena sigurnost pojedinaca niti ugroženi nacionalni interesi, za što smo dobili sve potrebne suglasnosti i očitovanja nadležnih ministarstava, ureda i agencija. Ova Vlada ispunit će jedno od svojih predizbornih obećanja na radost i ponos svih časnih i poštenih hrvatskih branitelja – rekao je ministar Matić.

Zanimljivo je dodati kako je odmah po objavi registra branitelja pristup internetskoj stranici bio otežan, vjerojatno zbog velikog interesa koji je prouzročio poteškoće. Inače. Registru hrvatskih branitelja može se pristupiti ovdje.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana