Županija

Objavljen natječaj za prvog čovjeka TZ Župe dubrovačke

Objavljen natječaj za prvog čovjeka TZ Župe dubrovačke

Općina Župa dubrovačka u potrazi je za direktorm/icom tamošnje turističke zajednice. Na raspisani natječaj mogu se javiti osobe koje imaju završen preddiplomski stručni ili sveučilišni studij (180 ili 240 ECTS) te najmanje godinu dana radnog iskustva na poslovima s područja turizma.

Uz prijavu je, među ostalim, potrebno priložiti prijedlog svog programa rada turističke zajednice za narednu kalendarsku godinu, uvjerenje o aktivnom poznavanju jednog svjetskog jezika, ali i ono o položenom stručnom ispitu za rad u turističkom uredu te je predati u roku od 15 dana od objave natječaja 14. lipnja 2019.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati, tj. osobe koje ne podnesu pravodobne i uredne prijave ili ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja, neće se smatrati kandidatima prijavljenim na natječaj, ističu iz Župe drobrovačke. Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se isključivo preporučenom pošiljkom na adresu Turistička zajednica općine Župa dubrovačka, Šetalište dr. Franja Tuđmana 7, 20207 MLINI, s naznakom „Ne otvarati – natječaj za direktora/icu“.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni elektroničkom poštom u roku od 8 dana od dana donošenja Odluke o odabiru kandidata na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice općine Župa dubrovačka. Također, Turističko vijeće Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka zadržava pravo ne izvršiti izbor direktora/ice po raspisanom natječaju te isti poništiti bez posebnog obrazloženja.

Sadržaj natječaja možete preuzeti ovdje.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist