Natrag
22.3.2019 07:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

OBITELJ KRAVLJAČA Vjerni Dubrovniku trideset godina!

29.7.2015 @ 18:41 Dulist dulist IN
7;7

Podijelite:

Danas je u hotelu Valamar Dubrovnik President održana mala svečanost dodjele zahvalnice Jadranki i Aleksandru Kravljača, dugogodišnjim gostima Dubrovnika.

Posebni gosti na prigodnoj svečanosti bili su Buco i Srđan, također dugogodišnji prijatelji ovog bračnog para, a uz direktoricu TZ Dubrovnik Romanu Vlašić, goste je pozdravio i direktor hotel Amir Tikveša.

Slijedom lijepog običaja TZ Dubrovnik da simbolično daruje dugogodišnje goste koji su ujedno i najbolji promotori naše turističke ponude danas su prigodnu zahvalnicu i poklone dobili i Jadranka i Aleksandar Kravljača koji posjećuju Dubrovnik trideset godina.

Aleksandrov prvi posjet bio je davne 1963. godine kad je s ocem, bosanskim glumcem Urošom Kravljačom, dolazio kao dijete u Dubrovnik, gdje je njegov otac glumio na Dubrovačkim ljetnim igrama. Od otvorenja kompleksa Babin kuk 1976. godine Kravljače su se odmarali u Hotelu Plakir , uslijedio je prekid uzrokovan ratom, a od 2000. godine do danas stalno borave u hotelu Valamar Dubrovnik President.

Direktorica Romana Vlašić zahvalila je obitelji Kravljača na vjernosti i izrazila nadu da će još puno budućih godina posjećivati Dubrovnik i Hotel Dubrovnik President. U ovom dubrovačkom hotelu osjećaju se kao kod kuće, odmor provode uvijek u istoj sobi i puno je zaposlenika hotela koji su njihovi prijatelji.

Posebni prijatelji obitelji Kravljača, koji sad žive u Švedskoj, su i Buco i Srđan, s kojima su se upoznali također jako davno na koncertima ovog legendarnog dubrovačkog dueta. Posebni gosti Buco i Srđan su u čast svojih prijatellja izveli prekrasne skladbe „Cvijetu“ i „Elegija“.

Komentirajući dugogodišnje poznanstvo s Kravljačima Buco Pende je to kazao kako mu se čini ‘da ih pozna otkad su svi koji su dolazili u Grad u njega morali donijeti kamen’.

Uz gostoprimstvo domaćin iz Hotel Dubrovnik President ugodno druženje završeno je obećanjima da će Kravljači nastaviti dolaziti u Dubrovnik i družiti se s Dubrovčanima dok god budu u mogućnosti, ali i da će promovirati naš grad u Švedskoj i Stockholmu u kojem žive.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana