Grad

OBILJEŽAVANJE DANA POLICIJE Napravite đir ‘maricom’, pogledajte kako se uzimaju otisci prstiju…

OBILJEŽAVANJE DANA POLICIJE Napravite đir 'maricom', pogledajte kako se uzimaju otisci prstiju...

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ove godine svečano obilježava Dan policije i blagdan zaštitnika policajaca Sv. Mihovila nizom aktivnosti koje će se provoditi tijekom ovog tjedna. Kako javljaju iz PUDN središnja proslava Dana policije održat će se u srijedu, 27.rujna prema slijedećem rasporedu:
– 10 sati : polaganje vijenaca ispred Spomen križa na groblju Boninovo i na grobove poginulih pripadnika policije
– 10.30 sati: polaganje vijenaca ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske
– 11 sati: prigodna svečanost u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.
Istog dana, s početkom u 11 sati na platou Pile policija će izložiti opremu i vozila koju koristi u svakodnevnom radu (oprema za uzimanje otisaka prstiju, specijalistička oprema za detekciju i uklanjanje eksplozivnih naprava, zatim naprave i ubojita sredstva koja se pronalaze, a predstavljaju opasnost za građane, službeno vozilo za prijevoz uhićenih osoba, uređaji za mjerenje brzine, službeni motocikl, vozilo za presretanje i nadzor brzine). Svi posjetitelji će tom prilikom moći dobiti korisne informacije o samozaštitnom ponašanju, odgovornom ponašanju i sl.
Na sam dan Sv. Mihovila, u petak, 29. rujna s početkom u 8:30 u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, započet će malonogometni turnir i natjecanje u stolnom tenisu između ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Sveta misa s početkom u 10 sati održat će se na dan Sv. Mihovila u četvrtak, 29. rujna, u crkvi Sv. Mihajla u Lapadu. Iz Policije pozivaju sve zainteresirane građane da im se pridruže u manifestacijama obilježavanja kako bi zajednički proslavili Dan policije i blagdan Sv. Mihovila!

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist