Natrag
17.2.2019 21:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Obavljeno 65 nadzora, utvrđeno 6 nepravilnosti

8.1.2013 @ 16:38 Dulist Aktualno

Podijelite:

Nakon što su jutros inspektori Porezne uprave krenuli u provjeru ugostiteljskih objekata te velikih i malih poduzetnika koji su po Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom bili dužni uvesti fiskalne kase na području Porezne uprave Dubrovnik do 13 sati obavili su ukupno 65 nadzora.

Na svojim službenim stranicama, Porezna uprava objavila je prve rezultate po kojima je danas, do 13 sati, 14 poreznih inspektora Područnog ureda u Dubrovniku obavilo 65 nadzora i u šest slučajeva utvrdilo nepravilnosti u primjeni Zakona o fiskalizaciji.

Nadzor će se nastaviti i tijekom popodnevnih sati i trajat će u kontinuitetu do petka 11. siječnja 2013. Inače, u cijeloj državi danas je na terenu bilo 328 inspektora Porezne uprave i u ukupno 1108 nadzora utvrdili su nepravilnosti kod 61 obveznika fiskalizacije.

Podsjetimo iz Porezne uprave su najavili kako će, obveznicima kod kojih se utvrdi da posluju s gotovinom a ne izdaju fiskalne račune, zabraniti daljnji rad, odnosno zapečatit će im poslovni prostor do otklanjanja nepravilnosti. U slučaju da se tijekom nadzora otklone nepravilnosti, obveznik fiskalizacije može nastaviti s poslovanjem.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana