Aktualno

Obavljeno 65 nadzora, utvrđeno 6 nepravilnosti

Nakon što su jutros inspektori Porezne uprave krenuli u provjeru ugostiteljskih objekata te velikih i malih poduzetnika koji su po Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom bili dužni uvesti fiskalne kase na području Porezne uprave Dubrovnik do 13 sati obavili su ukupno 65 nadzora.

Na svojim službenim stranicama, Porezna uprava objavila je prve rezultate po kojima je danas, do 13 sati, 14 poreznih inspektora Područnog ureda u Dubrovniku obavilo 65 nadzora i u šest slučajeva utvrdilo nepravilnosti u primjeni Zakona o fiskalizaciji.

Nadzor će se nastaviti i tijekom popodnevnih sati i trajat će u kontinuitetu do petka 11. siječnja 2013. Inače, u cijeloj državi danas je na terenu bilo 328 inspektora Porezne uprave i u ukupno 1108 nadzora utvrdili su nepravilnosti kod 61 obveznika fiskalizacije.

Podsjetimo iz Porezne uprave su najavili kako će, obveznicima kod kojih se utvrdi da posluju s gotovinom a ne izdaju fiskalne račune, zabraniti daljnji rad, odnosno zapečatit će im poslovni prostor do otklanjanja nepravilnosti. U slučaju da se tijekom nadzora otklone nepravilnosti, obveznik fiskalizacije može nastaviti s poslovanjem.

Pročitajte još

NAZIRE LI SE KRAJ KIŠI? Meteorolog otkrio kakav će nam biti lipanj

Dulist

VIDEO U nelegalnoj streljani na Žarkovici nastavilo se s pucanjem

Dulist

ĐURO LUBURA UPOZORAVA Jeftiniji SMS-ovi i pozivi prema EU ne vrijede za ove korisnike

Dulist