Natrag
23.1.2019 23:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

OBAVIJEST

20.9.2016 @ 12:29 Dulist Natječaji
Podijelite:

Obavještavaju se roditelji da je Općina Dubrovačko primorje donijela Odluku o subvencioniranju nabavke udžbenika učenicima osnovnih škola sa područja Općine Dubrovačko primorje i srednjih škola i fakulteta sa područja RH, za školsku godinu 2016./2017.

Subvencija će se isplaćivati roditeljima učenika koji pohađaju osnovnu školu na području Općine, te srednju školu ili fakultet na području RH, a koji nisu ostvarili pravo na pomoć po nekoj drugoj osnovi.

Za ostvarivanje prava na subvencioniranje nabavke udžbenika potrebno je da oba roditelja imaju stvarno prebivalište na području Općine Dubrovačko primorje.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na subvencioniranje nabavke udžbenika predaju se u prostorije Općine Dubrovačko primorje do 15. listopada 2016. godine.

Uz zahtjev potrebno je dostaviti slijedeću dokumentaciju:

-preslike osobnih iskaznica oba roditelja
-potvrde o upisu u školsku/akademsku 2016./2017. godinu (osim za učenike osnovnih škola)
-broj tekućeg računa podnosioca zahtjeva (roditelj)

Općina Dubrovačko primorje zadržava pravo na dodatne provjere i traženja dopune dokumentacije u cilju utvrđivanja stalnog prebivališta navedenog u zahtjevu za ostvarivanje prava na subvenciju (potvrdu MO, račune za komunalne usluge, potvrdu o odabranom liječniku obiteljske medicine isl.).

Jedinstveni upravni odjel
Općine Dubrovačko primorje

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana