Natrag
18.1.2019 15:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

OBAVIJEST SANITATA Evo koje promjene stupaju oko parkirnih mjesta

16.7.2018 @ 18:21 Dulist Aktualno

Podijelite:

Sanitat Dubrovnik d.o.o. obavijestio je korisnike usluga da od 18. srpnja stupaju na snagu izmjene i dopune Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja u gradu Dubrovniku.

Po izmjenama i dopunama navedene Odluke, područje Zone 2, odnosno ulična parkirališta na ulicama: Zagrebačka, Marija Perića, Petra Krešimira IV, Frana Supila, Iza Grada, Don Frana Bulića, kao i izvanulična parkirališta Tenis Tabor, Kolorina i Žičara (gornji plato) predviđene su isključivo za korisnike povlaštenih parkirališnih karata za 2. i 3. zonu.

Izvanulično parkiralište Žičara (donji plato) po izmjenama i dopunama navedene Odluke postaje parkiralište pod naplatom, sa cijenom od 50,00 kuna za 1 sat parkiranja.

Napominjemo, da će korisnicima koji parkiraju svoje vozilo na navedenom području, a nisu vlasnici povlaštene parkirališne karte za 2. i 3. zonu, od strane organizatora parkiranja biti izdana višesatna parkirališna karta u iznosu od 1.000,00 kuna.

Također, ovom prilikom, molimo sve vlasnike vozila koja su trenutno parkirana na donjem platou izvanuličnog parkirališta Žičara, da izmjeste svoja vozila dana 16. srpnja 2018. god. do 18 sati.

Napominjemo, da će utorak 17. srpnja 2018. god. biti dan prilagodbe na izmjene i dopune Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja u gradu Dubrovniku, te će naši djelatnici na terenu tijekom dana samo opominjati korisnike naših usluga, koji ne postupaju sukladno uputama.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana