Koronavirus u Hrvatskoj

OBAVIJEST IZ ŽUPSKOG VRTIĆA Roditelji, prepolovite račun za ožujak

OBAVIJEST IZ ŽUPSKOG VRTIĆA Roditelji, prepolovite račun za ožujak

Zbog sprječavanja širenja epidemije koronavirusa, dječji vrtići svoja su vrata zatvorili još 16. ožujka. Brojni roditelji župskih mališana ovih se dana tako pitaju kako će podmiriti račun za ožujak, odnosno hoće li platiti puni iznos ili samo pola te što ako su uplatu već izvršili u cijelosti. Kako bi se razriješile dileme, Dječji vrtić Župa dubrovačka na svojim je stanicama istaknuo obavijest upravo na tu temu.
-Dječji vrtić Župa dubrovačka od 16. ožujka 2020. godine, odlukom Općinskog načelnika Općine Župa dubrovačka, provodi dežurstvo zbog nastale situacije s koronavirusom. Obavještavamo Vas da ćete odlukom Osnivača za taj mjesec platiti pola redovne cijene – navode iz župskog vrtića.
Također, prema obavijesti načelnika Općine Župa dubrovačka, neće se naplaćivati usluge korištenja Dječjeg vrtića sve dok traju izvanredni uvjeti.
-Ako je netko već platio puni iznos za ožujak 2020. godine, u trenutku početka rada Vrtića može se javiti u računovodstvo kako bi se taj dio uplate uračunao u sljedeći mjesec (kao što je rađeno i do sada za pojedine slučajeve) – zaključili su iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist