Natrag
26.4.2019 08:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Obavijest iz TZ-a za privatne iznajmljivače

17.3.2014 @ 18:30 Dulist Grad

Podijelite:

Uobičajeno i ove je godine u okviru priprema za prihvat gostiju u kapacitetima privatnog smještaja u Dubrovniku, TZ grada Dubrovnika pripremila je posebne dopise – informacije,  koji će se tijekom sljedećih desetak dana uputiti na adrese privatnih iznajmljivača.

Riječ je o dopisu kojim se privatni iznajmljivači izvješćuju o zakonskim obvezama u svezi s boravišnom pristojbom i turističkom članarinom, a uz dopise nalaze se i uplatnice za plaćanje paušala boravišne pristojbe.
– Ukoliko ne dobiju navedene dopise kroz sljedećih desetak dana, ljubazno molimo sve privatne iznajmljivače  da se obrate izravno u ured TZ grada Dubrovnika putem telefona  312015, 312013 ; odnosno  e-mail info@tzdubrovnik.hr ili eta@tzdubrovnik.hr – ističu iz TZ-a.

U Dubrovniku se posljednjih godina bilježi snažan rast kapaciteta privatnog smještaja, koji svojom veličinom ali i kvalitetom prati hotelsku ponudu. Radi što bolje pripremljenosti  privatnih iznajmljivača  uskoro će se održati posebne edukativne radionice i predavanja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana