Grad

Obavijest iz TZ-a za privatne iznajmljivače

Privatni iznajmljivači

Uobičajeno i ove je godine u okviru priprema za prihvat gostiju u kapacitetima privatnog smještaja u Dubrovniku, TZ grada Dubrovnika pripremila je posebne dopise – informacije,  koji će se tijekom sljedećih desetak dana uputiti na adrese privatnih iznajmljivača.

Riječ je o dopisu kojim se privatni iznajmljivači izvješćuju o zakonskim obvezama u svezi s boravišnom pristojbom i turističkom članarinom, a uz dopise nalaze se i uplatnice za plaćanje paušala boravišne pristojbe.
– Ukoliko ne dobiju navedene dopise kroz sljedećih desetak dana, ljubazno molimo sve privatne iznajmljivače  da se obrate izravno u ured TZ grada Dubrovnika putem telefona  312015, 312013 ; odnosno  e-mail info@tzdubrovnik.hr ili eta@tzdubrovnik.hr – ističu iz TZ-a.

U Dubrovniku se posljednjih godina bilježi snažan rast kapaciteta privatnog smještaja, koji svojom veličinom ali i kvalitetom prati hotelsku ponudu. Radi što bolje pripremljenosti  privatnih iznajmljivača  uskoro će se održati posebne edukativne radionice i predavanja.

Pročitajte još

Ukrajinske novinarke borave u Dubrovniku, pripremaju članak o Gradu za Ukrainian Travel Gazette

Dulist

Objavljen poziv za natječaj za program zapošljavanja žena iz ranjivih skupina

Dulist

ZDRAVSTVENI NADSTANDARD Grad nastavlja financirati rad liječnice na Kalamoti i elafitski punkt hitne medicine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija