Grad

OBAVIJEST IZ GRADA DUBROVNIKA Sazvan krizni stožer svih službi, sastanak u 12 sati

OBAVIJEST IZ GRADA DUBROVNIKA Sazvan krizni stožer svih službi, sastanak u 12 sati

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sazvao je za danas u 12 sati krizni stožer svih dežurnih i komunalnih službi Grada Dubrovnika uputivši i apel svim građanima koji ne moraju da ne izlaze van svojih domova.

Gradonačelnik Vlahušić ističe i kako su sve dežurne i komunalne službe Grada Dubrovnika na terenu od ranog jutra i na raspolaganju svim građanima.

Na terenu su tri ralice od kojih dvije čiste prometnice na području Grada, a jedna ralica prometnice u naselju Mokošica. Prometnice se čiste prema prioritetu i važnosti. Međutim, preporuka je i da građani zbog prisutne poledice ne koriste osobne automobile.

Na terenu su također i Dubrovački Vatrogasci te djelatnici Čistoće koji čiste pješačke koridore.

Kako javlja Županijski centar 112, jutros u 5.45 proglašeni su ZIMSKI UVJETI NA CESTAMA u našoj županiji. Sve službe su na terenu i uklanjaju snijeg i led sa prometnica te posipaju ih prema prioritetima  (ceste do bolnice, HMP, Domov zdravlja, vatrogasaca, Policije…)

Ovim putem iz ŽC 112 Dubrovnik skreću pažnju da se na ceste ne izlazi ako nije potrebno. U slučaju potrebe izlaska osobni automobili moraju imati zimsku opremu. JGP Libertas za sada po ovim lošim vremenskim uvjetima ne prometuje. Vozače koji su u prometu molimo da vožnju prilagode uvjetima na cesti uz pojačan OPREZ.  Svim građanima u DNŽ da ostaju u svojim toplim domovima a ukoliko moraju izaći da koriste obuću i odjeću prikladnu ovakvim vremenskim uvjetima.

Pročitajte još

Maro Kristić: Svi smo zakazali i uzrokovali nered na tržištu rada

Dulist

[FOTO] ZBOR GRAĐANA GK GRAD Evo što sve tišti stanovnike unutar zidina

Dulist

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

Dulist