Natrag
23.3.2019 17:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

O nama svi govore!

9.1.2012 @ 20:06 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Nakon završetka uspješne 2011. godine u kojoj je ostvareno 631 509 turističkih dolazaka i 2 344 426 noćenja, pozitivne najave u stranim medijima su i za 2012. godinu

javljaju iz dubrovačke Turističke zajednice. Navode tako, kako smo ranije pisali kako Facebookovci preporučuju Dubrovnik kao jedno od deset najatraktivnijih svjetskih destinacija za putovanja u 2012. godini.

– O Dubrovniku, koji je na drugom mjestu iza grada Luang Prabang u azijskoj republici Laos, govore kao o gradu sa predivnim plažama, zapanjujućim krajolikom i fascinantnom povijesti, te ističu kako nijedno putovanje nije potpuno bez šetnje po starim ulicama Dubrovnika.

The New York Times na svojoj internet stranici objavljuje popis od 45 top destinacija za 2012. godinu među kojima je i Dubrovnik na 36. mjestu. U svom članku posebno ističu hotele Pucić Palace, Excelsior i Villu Dubrovnik, te restorane Gil's, Panorama i Lucin kantun. Reuters objavljuje kako je vodeća kompanija za prodaju putovanja u SAD-u "Travel Leaders" postavila Hrvatsku među "Top up-and-coming international destinations". Više od trećine agenata odabralo je Hrvatsku kao vodeću za područje Europe – navodi se u priopćenju TZ-a. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana