Natrag
16.2.2019 11:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

O čemu su Tepšić i Burić razgovarale s gostima iz dalekog Daegua?

21.2.2018 @ 22:33 Dulist Grad

Podijelite:

Iz Gradske uprave izvijestili su kako su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i privremena pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Anita Burić održale radni sastanak s izaslanstvom Grada Daegu iz Južne Koreje.

-Tijekom radnog sastanka zamjenica Tepšić i privremena pročelnica Burić upoznale su članove izaslanstva s osnovnom gospodarskom granom Dubrovnika turizmom kao i s projektima i aktivnostima koje se provode, a koji za cilj imaju održivi turizam. Poseban naglasak na održanom sastanku stavljen je i na postupak donošenja gradskog proračuna kao i na stavke koje se odnose na prihode od poreza i prireza. Izaslanstvo Grada Daegu zanimala je i razlika između gradske uprave i Gradskog vijeća, na koji način se donose odluke u Gradu Dubrovniku, ali i na koje načine je omogućeno sudjelovanje građana u procesu donošenja odluka – ističe se u priopćenju.

-Zamjenica Tepšić upoznala je korejsko izaslanstvo i s turističkim rezultatima koje Dubrovnik postiže posljednjih godina te na koji način turizam utječe na ostale sektore gospodarstva. Ovom prilikom, zamjenica Tepšić je istaknula kako zahvaljujući turističkom rastu paralelno raste i proračun Grada Dubrovnika što omogućuje ulaganja u infrastrukturu koja za cilj ima podizanje kvalitete svakodnevnog života stanovnika Dubrovnika, ali i gostiju. Izaslanstvo Grada Daegu izrazilo je zadovoljstvo održanim sastankom te želju za budućom suradnjom s Gradom Dubrovnikom – stoji u priopćenju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana