Politika

“Nudimo konkretne projekte”

"Nudimo konkretne projekte"

Nezavisna lista dr.sc. Stipislava Jadrijevića predstavila se dubrovačkoj javnosti, a tom prilikom istaknuti su i glavni ciljevi liste.

– Naša lista ima ozbiljnu namjeru biti korektiv vladajućima, tko god to bio. Mi nudimo konkretne projekte, od vjetrosolane do virtualnih zadruga, koji će imati višestruke učinke – kazao je gradonačelnik Sinja Ivica Glavan te dodao kako lista dr. Jadrijevića neće potpisati nikakvu koaliciju bez realizacije desetak projekata, prije svega Pelješkog mosta.

Dvanaesta na listi Karmen Sentić iznijela je planove nezavisne liste na temu turizma te istaknula kako „treba osluškivati koje su potrebe i imati strategiju, a Dubrovnik nema strategiju za turizam“. Kazala je kako u Dubrovnik treba dovesti ulaganja, pokrenuti cijelu godinu i živjeti cijelu godinu.

– Trudimo se svojski da kroz kampanju približimo naše projekte ljudima kroz razgovor, i u svakom mjestu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji imamo prijatelje koji razgovaraju s ljudima. Na izborima 4. prosinca ćemo vidjeti  je li naš način komunikacije bio uspješan – istaknuo je nositelj Nezavisne liste dr.sc. Stipislav Jadrijević.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist