Natrag
18.2.2019 19:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Novu dočekujemo s vjerom u sebe’

31.12.2013 @ 13:32 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić uputio je novogodišnju čestitku koju prenosimo u cijelosti.

'Iza nas je jedna složena i zahtjevna godina, s kojom unatoč svemu možemo biti zadovoljni. Obilježili su je brojni događaji.
 
Na državnoj razini to su svakako ulazak Republike Hrvatske u EU i referendum o braku. Prvi znači povratak Hrvatske u modernu europsku zajednicu naroda, a drugi svjedoči o privrženosti hrvatskog naroda tradicionalnim vrijednostima koje su nas kroz stoljeća i održale.
 
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ćemo ovu godinu pamtiti po izborima na kojima su nam građani dali veliko povjerenje, po rekordnoj turističkoj sezoni, donošenju Strategije razvoja turizma županije, Predstudiji o najboljem načinu povezivanja hrvatskog juga u korist Pelješkog mosta. Pamtimo je i po Deklaraciji kojom tražimo regionalni status Županije i Dubrovnika kao regionalnog središta, uspjesima u korištenju EU fondova kao i Međunarodnom investicijskom forumu Dubrovnik 2013.
 
U idućoj godini očekujemo nastavak gradnje Pelješkog mosta, uspjeh u borbi za regionalni status i rješavanje pitanja granica s BiH i Crnom Gorom. Očekujemo veliki investicijski val za koji smo ispunili sve pretpostavke, početak realizacije projekta Centra za gospodarenje otpadom te daljnje uspjehe u korištenju fondova EU. Čeka nas i borba za produženje autoceste od Ploča do Dubrovnika.
 
Novu godinu dočekujemo s vjerom u sebe i s umjerenim optimizmom.
 
Poštovani sugrađani, želim vam u Novoj godini puno zdravlja i neka vam godina bude dobra na obiteljskom i uspješna na poslovnom planu!
 
ŽUPAN
Nikola Dobroslavić“
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana