Aktualno

‘Novu dočekujemo s vjerom u sebe’

Župan Nikola Dobroslavić uputio je novogodišnju čestitku koju prenosimo u cijelosti.

'Iza nas je jedna složena i zahtjevna godina, s kojom unatoč svemu možemo biti zadovoljni. Obilježili su je brojni događaji.
 
Na državnoj razini to su svakako ulazak Republike Hrvatske u EU i referendum o braku. Prvi znači povratak Hrvatske u modernu europsku zajednicu naroda, a drugi svjedoči o privrženosti hrvatskog naroda tradicionalnim vrijednostima koje su nas kroz stoljeća i održale.
 
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ćemo ovu godinu pamtiti po izborima na kojima su nam građani dali veliko povjerenje, po rekordnoj turističkoj sezoni, donošenju Strategije razvoja turizma županije, Predstudiji o najboljem načinu povezivanja hrvatskog juga u korist Pelješkog mosta. Pamtimo je i po Deklaraciji kojom tražimo regionalni status Županije i Dubrovnika kao regionalnog središta, uspjesima u korištenju EU fondova kao i Međunarodnom investicijskom forumu Dubrovnik 2013.
 
U idućoj godini očekujemo nastavak gradnje Pelješkog mosta, uspjeh u borbi za regionalni status i rješavanje pitanja granica s BiH i Crnom Gorom. Očekujemo veliki investicijski val za koji smo ispunili sve pretpostavke, početak realizacije projekta Centra za gospodarenje otpadom te daljnje uspjehe u korištenju fondova EU. Čeka nas i borba za produženje autoceste od Ploča do Dubrovnika.
 
Novu godinu dočekujemo s vjerom u sebe i s umjerenim optimizmom.
 
Poštovani sugrađani, želim vam u Novoj godini puno zdravlja i neka vam godina bude dobra na obiteljskom i uspješna na poslovnom planu!
 
ŽUPAN
Nikola Dobroslavić“
 

Pročitajte još

OVE SUBOTE U Cavtatu svećeničko ređenje don Roberta Karačića

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

SVJETSKO PRIZNANJE Valamar Collection Dubrovnik President najbolji europski luksuzni resort na plaži

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija