DuList PROMO

NOVOST U LJEKARNAMA Energizirajući kompleks za jačanje imuniteta

Kada nakon dugog zimskog razdoblja stignu topliji dani, prvo osjetimo olakšanje i novi polet. Međutim, vrlo brzo taj početni polet zamijene umor, manjak koncentracije te povećana potreba za snom.

Svi ti simptomi vode smanjenju sposobnosti za izvršavanje uobičajenih dnevnih aktivnosti te postajemo razdražljivi, depresivni, tjeskobni, odnosno iscrpljeni. Zapravo se radi o sindromu proljetnog umora, odnosno poremećaju koji je uzrokovan smanjenjem imunološke obrambene snage organizma.

Arkopharma proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te na web shopu Sophia

Arkoroyal – Energizirajući kompleks za brzo vraćanje energije i jačanje imuniteta
Jedinstvena kombinacija ginsenga, vrhunske matične mliječi, acerole i propolisa, svojim brzim djelovanjem na umor i pad koncentracije, predstavlja najbolji mogući prirodan izvor energije. Ginseng se smatra jednim od najboljih biljnih lijekova koji pomaže u smanjenju osjećaja umora, a može potaknuti i pozitivno utjecati na imunološki sustav. Koristi se i za poboljšanje koncentracije, kod povećanih intelektualnih i fizičkih napora pa ga stoga često koriste studenti i sportaši.

Matična mliječ, blago prirode, rezultat je savršene alkemije između biljnog i životinjskog svijeta. U njoj je, između ostalog, tajna moći opstanka pčela tijekom tisuća godina, ali ista ima i terapijske efekte na ljude svih dobnih skupina. Matična mliječ je prirodan stimulator koji sadrži visoku koncentraciju biološki aktivnih tvari, osobito mnogo pantonske kiseline koja pruža vitalnost organizmu.

Propolis čudesan pčelinji proizvod sadrži više od 300 znanstveno utvrđenih ljekovitih supstanci. Djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija te je snažan antioksidans.

Acerola, grm s jestivim plodom koji sadrži čak 20 do 30 puta više vitamina C od naranče, snažan je antioksidans koji se već stoljećima koristi u liječenju raznih bolesti i jačanju imuniteta.

Savršena kombinacija ovih vrhunskih sastojaka, zbog svog brzog djelovanja na umor i pad koncentracije, preporučuje se poslovnim ljudima, sportašima, mladim majkama i studentima, odnosno svima koji su izloženi pojačanom intelektualnom i fizičkom naporu.

Arkopharma proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te na web shopu Sophia.

Pročitajte još

DOSTUPNIJA DUBROVČANIMA Butiga Je*s na Batali – originalnost je u detaljima

Dulist

SPREMNI ZA ZIMU Trattoria Sunset Beach predstavila novi meni

Dulist.hr

Ne propustite Design District u Dubrovniku – sajam namještaja za hotele, restorane i privatni smještaj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija