Zanimljivosti

Novogodišnje želje (5)

Novogodišnja očekivanja na poslovnom i privatnom planu iznijeli su Blaž Pezo, tajnik Tajništva Dubrovačko – neretvanske županije te Sandra Buratović, glasnogovornica Sveučilišta u Dubrovniku.

Naporan posao i u 2012.

Blaž Pezo:
Godinu 2011. ću na poslovnom planu pamtiti po zadovoljstvu odrađenim poslom u Županiji. Zajedno s mladim kolegama i iskusnim Županom, žiteljima Županije pokazali smo da se javna dužnost može obavljati odgovorno i kvalitetno. Učinili smo većinu poslova koje smo planirali i tako preuzeli odgovornost za upravljanje Županijom. No, ima još dosta prostora, pa je pred nama naporan posao i u 2012. godini. Tako da će moj poslovni plan obilježiti Županija i realizacija svih projekata koje smo najavili učiniti.

Na privatnom planu godinu će zasigurno obilježiti i prinova koju uskoro očekujem u obitelji. Slatke obaveze s drugim djetetom i obitelji, dominirat će sljedećom godinom. Namjeravam i učiniti još jedan korak u unaprjeđivanju svoga znanja, pa se nadam da ću se upisati na poslijediplomski doktorski studij.“

Pokretanje u pozitivnom smjeru

Sandra Buratović:
S obzirom na to da mi je 2011. donijela uspjeh na privatnom i poslovnom planu, priželjkujem da i 2012. bude jednako dobra. Po prirodi sam vesela i pozitivac pa sve loše uspijevam brzo zaboraviti. Pred Sveučilištem u Dubrovniku su u 2012. veliki izazovi pa očekujem da ću biti uključena u sve projekte i sigurna sam da ću u tome uživati. Želja mi se daljnje obrazovati i učinit ću sve što je u mojoj moći da u što skorije vrijeme upišem doktorski studij.

Privatno želim da moji bližnji ostanu zdravi i u sljedećoj godini, da se moji roditelji nastave „nositi“ s mojim užurbanim načinom življenja, da sestru što češće viđam, naročito u Zagrebu, da moj mladić osvoji još olimpijskih medalja i da moje prijateljice ostanu upravo onakve kakve jesu i da budu blizu.

Putovanja su mi strast, bilo ih je puno u 2011., i pokušat ću s istim „tempom“ nastaviti i u 2012. Očekujem i da ću, uz podršku mojih trenera, usavršiti svoju igru tenisa. I na kraju, očekujem da se Dubrovnik pokrene u pozitivnom smjeru u 2012. godini kako bi ga njegovi građani još više voljeli i bili ponosni na njega.

Svim građanima želim sretnu i uspješnu Novu 2012.!

Pročitajte još

PREDAVANJE INTEGRALNE TERAPEUTKINJE U SKOČIBUHI Drutter: ‘Sloboda i odgovornost su dvije strane iste medalje’

Dulist

NOVI VIDEO Ričete Marove none i ‘Budin od spinaća’

Dulist

FRA STIPE NOSIĆ Poznati pokopani u samostanu Male braće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija