Zanimljivosti

Novogodišnje želje (3)

Novogodišnje želje (3)

Novogodišnje želje i očekivanja kako za sebe tako i za svoje sugrađane za duList su iznijeli i nezavisna gradska vijećnica Marija Delija, te konavoski općinski vijećnik i tajnik Udruge Agroturizam Perica Pušić.

 
Pogledajte druge

Marija Delija:
Našim sugrađanima bih poželjela zadovoljstvo s onim što imaju. Poželjela bih da pogledaju druge, da ne budu egoistični. Također bih im poželjela puno nade. Osobno u 2012. godini ću ustrajati u brojnim stvarima koje sam započela i naravno u razvijanju talenata koji su mi darovani.

Što se tiče moga rada u Gradskom vijeću, i dalje ću se zalagati za pravednost, rad, odgovornost, pomoć čovjeku koji često ne može doći do riječi kao i za rješavanje problema koji se inače ne rješavaju, a trebali bi.
 
Put prema boljim vremenima

Perica Pušić, općinski vijećnik Konavala, tajnik Agroturizma Konavle:
Osobno u novoj godini prvenstveno želim dobro zdravlje i to ne zbog toga što se to tako inače kaže, nego zato jer uistinu smatram da je to najvažnije. Također, puno zdravlja i sreće želim Konavokama i Konavljanima, Dubrovkinjama i gosparima, svim stanovnicima naše županije i građanima Republike Hrvatske.

Agroturizam Konavle će u 2012. godini nastaviti s kontinuiranim radom i aktivnostima na razvoju i promociji ruralnog turizma Konavala, ali i čitave Dubrovačko – neretvanske županije. Ruralni turizam kao oblik održivog razvoja doprinosi poboljšanju gospodarske slike i podupire proces samozapošljavanja na ruralnim prostorima, te valorizaciju tradicije, kulture i očuvanog krajobraza u turističke svrhe.

Nadam se da će životni standard hrvatskih građana u novoj godini rasti, da će se svi negativni gospodarski trendovi zaustaviti, te da ćemo početi put prema nekim boljim vremenima u kojima će svima biti omogućen pristojan život.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist