Zanimljivosti

Novogodišnje želje (3)

Novogodišnje želje i očekivanja kako za sebe tako i za svoje sugrađane za duList su iznijeli i nezavisna gradska vijećnica Marija Delija, te konavoski općinski vijećnik i tajnik Udruge Agroturizam Perica Pušić.

 
Pogledajte druge

Marija Delija:
Našim sugrađanima bih poželjela zadovoljstvo s onim što imaju. Poželjela bih da pogledaju druge, da ne budu egoistični. Također bih im poželjela puno nade. Osobno u 2012. godini ću ustrajati u brojnim stvarima koje sam započela i naravno u razvijanju talenata koji su mi darovani.

Što se tiče moga rada u Gradskom vijeću, i dalje ću se zalagati za pravednost, rad, odgovornost, pomoć čovjeku koji često ne može doći do riječi kao i za rješavanje problema koji se inače ne rješavaju, a trebali bi.
 
Put prema boljim vremenima

Perica Pušić, općinski vijećnik Konavala, tajnik Agroturizma Konavle:
Osobno u novoj godini prvenstveno želim dobro zdravlje i to ne zbog toga što se to tako inače kaže, nego zato jer uistinu smatram da je to najvažnije. Također, puno zdravlja i sreće želim Konavokama i Konavljanima, Dubrovkinjama i gosparima, svim stanovnicima naše županije i građanima Republike Hrvatske.

Agroturizam Konavle će u 2012. godini nastaviti s kontinuiranim radom i aktivnostima na razvoju i promociji ruralnog turizma Konavala, ali i čitave Dubrovačko – neretvanske županije. Ruralni turizam kao oblik održivog razvoja doprinosi poboljšanju gospodarske slike i podupire proces samozapošljavanja na ruralnim prostorima, te valorizaciju tradicije, kulture i očuvanog krajobraza u turističke svrhe.

Nadam se da će životni standard hrvatskih građana u novoj godini rasti, da će se svi negativni gospodarski trendovi zaustaviti, te da ćemo početi put prema nekim boljim vremenima u kojima će svima biti omogućen pristojan život.

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija