Županija

NOVO VODSTVO Ivo Mujo na čelu udruge Agroturizam Konavle

NOVO VODSTVO Ivo Mujo na čelu udruge Agroturizam Konavle

Udruga Agroturizam Konavle je izabrala novo vodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje. Novi predsjednik udruge je Ivo Mujo, a potpredsjednici Andrejko Marinović i Matija Novaković. Oni su uz tajnicu Jelenu Gale Pregelj osobe zadužene za zastupanje Udruge. Uz njih u Izvršnom odboru udruge izabrani su i Luka Anđelinić i Nino Đano. Izborna Skupština udruge je održana u Agroturizmu ‘Carevina’ u Močićima. Skupštinu je vodio dosadašnji predsjednik Udruge Ivo Vodopić koji je ujedno i iznio izvješće Agroturizma Konavle o dosadašnjem radu.
Osim Izvršnog odbora Skupština je izabrala i druga tijela Udruge. U Nadzorni odbor Udruge Agroturizam Konavle izabrani su: Ivo Vodopić, Katja Bokarica i Pero Zore, a u Stegovnu komisiju: Niko Đivanović, Luko Glavinja i Ivo Miljas.
Na Skupštini su se prezentirale projektne aktivnosti koje će se realizirati do konca godine i strateške odrednice za naredno razdoblje. Tako će Agroturizam Konavle do kraja godine organizirati edukacijsko putovanje i prezentaciju Konavala kao ruralne destinacije u partnerskoj regiji, novi ciklus edukacijskih radionica u suradnji s Ministarstvom turizma i 12. Mirise Božića. Strateški Udruga želi zadržati vodeću ulogu u razvoju ruralnog turizma u Konavlima i nastaviti s realizacijom projekata kojima će se pratiti novi trendovi i zadržati pozicija Konavala kao regije izvrsnosti ruralnog turizma u Hrvatskoj.
Iz Udruge Agroturizam Konavle zahvaljuju dosadašnjem vodstvu predvođenom predsjednikom Ivom Vodopićem na uloženom trudu i uspješnom vođenju Udruge koja je u proteklom razdoblju realizirala brojne projekte s ciljem daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist