Natrag
23.4.2019 18:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novo virtualno ruho Juga – očekujte iznenađenja!

1.4.2014 @ 22:47 Ana Prohaska Sport

Podijelite:

Ponukani velikim brojem zahtjeva za praćenje zbivanja putem društvenih mreža oko Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje odlučeno je da će službeni portal Juga prilagoditi ovom trendu.

– Ne možemo i ne smijemo zanemariti činjenicu da se jugovoj Facebook stranici priključilo 8,5 tisuća ljudi, što nas čini sretnima, ali je i dodatna obaveza.
Nova stranica Juga, samo je prvo izdanje onoga što ćemo razvijati u suradnji s našim navijačima. Prvi dojam ‘siromašnog’ sardžaja vrlo ćemo brzo nadopunjavati dodatnim elementima koji će vam u svakom trenutku pružati sve potrebne informacije oko i u samom klubu. Vrlo skoro ćemo site prilagoditi i mobilnim platformama, što je također jedan od prioriteta.

Za razliku od prethodne verzije, ovo dizajnersko, a i programersko riješenje ima lakši pristup Facebooku i Twitteru, a novost je da u medijsku obitelj Juga uključujemo i Instagram, te s velikim ponosom Youtube kanal Jug TV, putem kojega se našoj stranici mogu gledati sve utakmice Juga.

Prvi veliki projekt bit će predstojeći 4. Međunarodni turnir TOMO Udovičić od 3. do 6. travnja 2014. kojega ćemo na našim stanicama putem LIVE streaminga prenositi u cijelosti. I ne zaboravite… Uz ovakvog Juga uvijek – očekujte iznenađenja!-pišu iz Jug CO.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana