Aktualno

NOVO RUHO HOTELA Bellevue se otvara 26. travnja

Hotel Bellevue svoja vrata u novom i redizajniranom ruhu otvorit će 26. travnja ove godine. U tijeku je potpuna rekonstrukcija soba i apartmana te dijela interijera ovog hotela s 5 zvjezdica.

Renovacija koja je započela krajem listopada prošle godine predstavlja prvu značajniju investiciju u Hotel Bellevue od njegova otvorenja 2006. godine. Naime, tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložila je u pojedinu sobu skoro pola milijuna kuna, odnosno nešto više od 400 tisuća kuna. Za projekt je angažiran portugalski dizajn studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija.

— Ovogodišnjom rekonstrukcijom Hotela Bellevue, Jadranski luksuzni hoteli nastavljaju investicijski ciklus obnova svojih hotela najviše kategorije na dubrovačkom području, a nakon temeljitih obnova Hotela Kompas i Hotela Excelsior – istaknuli su iz Jadranskih luksuznih hotela.

Mandat do polovice travnja

Podsjetimo, Jadranski luksuzni hoteli krajem prosinca izabrali su privremenu upravu na čelu s Antunom Jakobušićem, koji je prema podacima iz Sudskog registra imenovan predsjednikom Uprave, a tvrtku zastupa skupno s još jednim članom uprave. Jakobušić, inače direktor financija, izabran je na mandat do 17. travnja 2019. godine, a sve nakon što je tvrtku napustio Camilo Soza. Uz Jakobušića u upravi su kao članovi Vlado Lučić i Katija Jerković, koji tvrtku zastupaju skupno s predsjednikom Uprave, a također su imenovani na isti mandat.

Pročitajte još

AP DUBRAVA NASTAVILA PUTOVANJE Ozlijeđeni pomorci otpušteni iz bolnice

Dulist

OD SRIJEDE NA KISOCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

VELIČANSTVENA ‘AL LUSAIL’ Jahta emira Katara u dubrovačkom akvatoriju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija