Aktualno

NOVO PRIZNANJE ‘Ponosni na dobar posao u Valamaru’ osvojio Grand PRix

NOVO PRIZNANJE 'Ponosni na dobar posao u Valamaru' osvojio Grand PRix

Valamar Rivieri sinoć je u Zagrebu uručen Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću za komunikacijsku kampanju ‘Ponosni na dobar posao u Valamaru’.

Radi se o strukovnoj nagradi koju je HUOJ Valamaru i PR agenciji 404 dodijelio u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društva. Ovo veliko priznanje potvrda je ne samo izvrsnosti komunikacijskog tima koji je postigao iznimne rezultate u pozicioniranju Valamara kao top poslodavca, već i same poslovne strategije Valamara u kojoj su zaposlenici i njihovo zadovoljstvo ključ daljnjeg uspjeha u razvoju poslovanja.

Valamar je bio jedna od prvih kompanija u Hrvatskoj koja je provela integriranu komunikacijsku kampanju s ciljem jačanja imidža kao top poslodavca te privlačenja što većeg broja kvalitetnih kandidata za zapošljavanje. Tijekom kampanje je prikupljeno 88 posto više prijava nego 2017. godine, putem sustava na web stranici stiglo je pet i pol tisuća prijava za posao u Valamaru, te je osigurano čak 140.403 dolazaka na web stranicu. Video kampanja pod redateljskom palicom Roberta Knjaza ostvarila je 756.000 pregleda, a tijekom kampanje ostvareno je oko devet milijuna prikaza online oglasa. U nekoliko mjeseci osigurano je 300 objava u medijima što je pridonijelo dodatnoj prepoznatljivosti Valamara kao poslodavca.

-Jedna od strateških inicijativa Valamara jest razviti poticajnu korporativnu kulturu u kojoj su zaposlenici i gosti uvijek na prvom mjestu. Koncept cijele platforme ‘Dobar posao u Valamaru’ temelji se na lojalnosti i zadovoljstvu naših zaposlenika koji su stoga naši najbolji ambasadori. Upravo zaposlenici Valamara su stoga i glavne zvijezde cijele kampanje – istaknula je Deana Stipanović, direktorica korporativnih poslova Valamar Riviere.

Valamar Riviera će ove sezone zapošljavati 7.000 zaposlenika u 34 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta od Istre i Kvarnera do Dubrovnika, čak 400 više nego prošle godine. Kako je turizam u Hrvatskoj u fazi intenzivnog rasta i razvoja, kvalitetni ljudi su presudni za kvalitetu usluge u turizmu.

Valamar je zbog svih uvjeta koje nudi svojim djelatnicima jedina turistička kompanija koja je prema istraživanju portala MojPosao ušla u Top 20 poslodavaca u Hrvatskoj te je tako prepoznata kao najbolji poslodavac u turizmu.

Nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću je iznimno vrijedno priznanje struke, a sinoć su dodijeljene nagrade u 10 različitih kategorija te posebne nagrade za Komunikatora godine, Antikomunikaciju godine i Grand PRix za razvoj struke te NajAgenciju 12. Grand PRix-a.

Pročitajte još

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist