Natrag
19.4.2019 06:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novo javno izlaganje o izmjenama Prostornog plana Županije u utorak u 17 sati

15.10.2018 @ 15:53 Dulist Županija

Podijelite:

U utorak, 16. listopada s početkom u 17 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održava se drugo javno izlaganje o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana Dubrovačko-neretvanske županije i Strateške studije utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana Dubrovačko-neretvanske županije.

Drugu ponovnu Javnu raspravu koordinira i provodi Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Dubrovačko-neretvanske županije, a ista se održava od 2. listopada do 2. studenoga 2018. godine.

Tijekom trajanja 2. ponovne Javne rasprave i Javnog uvida javnosti će biti omogućen uvid u Prijedlog Plana i Stratešku studiju, u Dubrovniku, u Velikoj vijećnici zgrade upravnih tijela Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Pred Dvorom 1, svaki radni dan od 09.00 do 15.00 sati.

Prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti mogu se upisati u knjige primjedbi koje će biti izložene uz dokumentaciju za Javni uvid ili se mogu dostaviti u pisanom obliku Upravnom odjelu za prostorno uređenje i gradnju Dubrovačko-neretvanske županije, Vukovarska 16, Dubrovnik, zaključno s posljednjim danom javne rasprave. Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko napisani neće se uzeti u razmatranje.

Više možete pročitati ovdje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana