DuList IN

NOVO IME NA INDIE SCENI Koncert Mary May u vrtu Udruge mladih Orlando

NOVO IME NA INDIE SCENI Koncert Mary May u vrtu Udruge mladih Orlando

Proteklih tjedana Udruga mladih Orlando započela je provedbu crowdfunding kampanje za revitlizaciju programa i adaptaciju tehničkih kapaciteta. Mnogobrojni donatori su se uključili, a Art radionica Lazareti i Audiovizualni centar Dubrovnik odlučili su potpomoći organizacijom koncerta Mary May u vrtu u petak, 26. srpnja s početkom u 22 sata.

Mary May je jedno od najugodnijih novih indie imena na sceni u Hrvatskoj i regiji – zagrebačka kantautorica koja se javnosti prvi put predstavila u travnju 2018. godine singlom »Softest Tune« odmah je jednoglasno osvojila kritičare. Svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa.

Uslijedili su nastupi na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla – »Somewhere Else«, »Let Me Work« i »A Lot«. Krajem listopada objavila je album prvijenac »Things You Can`t Put Your Finger On« koji je opravdao sva očekivanja, te je uvršten među najbolja ostvarenja 2018. godine od strane više relevantnih glazbenih portala. Album je također nominiran za diskografksu nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne glazbe”.

Mary May u Dubrovniku 26. srpnja nastupa prvi put s bendom u kojem su Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Ulaz je slobodan!

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist