Natrag
16.2.2019 21:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novinar i voditelj Joel Barish u Dubrovniku

22.5.2013 @ 13:40 Ana Prohaska Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Novinar i voditelj iz SAD-a Joel Barish danas boravi u Dubrovniku.

Došao je u pratnji snimatelja Davida Letklewicza i novinara iz Japana, braće Park, Sunga i Yonga. S američkim gostima došle su predsjednica Udruge „Svijet tišine“ Vanda Šagovac i tumač / prevoditelj znakovnog jezika Renata Hrsan.

Joel Barish je putnik, avanturist i voditelj emisije „No Barriers“ („Bez granica“) koja prati standard života gluhih osoba diljem svijeta i ujedno medijski pokriva te promovira državu koju posjećuje. TV ekipa će biti u Hrvatskoj u periodu od 20. svibnja do 28. svibnja, a obići će Zagreb i Zagrebačku županiju te Pulu, Split, Dubrovnik, Karlovac, NP Plitvička jezera i NP Krka.

Tijekom boravka u našoj županiji novinar je posjetio povijesnu jezgru i nezaobilazne gradske zidine te u popodnevnim satima nastavlja za Ston gdje će sudjelovati u vađenju kamenica.

Njegov boravak u Dubrovniku organizirale su Turistička zajednica grada Dubrovnika te Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, a boravak u  Hrvatskoj Udruga za kulturu osoba oštećena sluha Hrvatske „Svijet tišine“.

Komentari





O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana