Zanimljivosti

Novinar i voditelj Joel Barish u Dubrovniku

Novinar i voditelj iz SAD-a Joel Barish danas boravi u Dubrovniku.

Došao je u pratnji snimatelja Davida Letklewicza i novinara iz Japana, braće Park, Sunga i Yonga. S američkim gostima došle su predsjednica Udruge „Svijet tišine“ Vanda Šagovac i tumač / prevoditelj znakovnog jezika Renata Hrsan.

Joel Barish je putnik, avanturist i voditelj emisije „No Barriers“ („Bez granica“) koja prati standard života gluhih osoba diljem svijeta i ujedno medijski pokriva te promovira državu koju posjećuje. TV ekipa će biti u Hrvatskoj u periodu od 20. svibnja do 28. svibnja, a obići će Zagreb i Zagrebačku županiju te Pulu, Split, Dubrovnik, Karlovac, NP Plitvička jezera i NP Krka.

Tijekom boravka u našoj županiji novinar je posjetio povijesnu jezgru i nezaobilazne gradske zidine te u popodnevnim satima nastavlja za Ston gdje će sudjelovati u vađenju kamenica.

Njegov boravak u Dubrovniku organizirale su Turistička zajednica grada Dubrovnika te Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, a boravak u  Hrvatskoj Udruga za kulturu osoba oštećena sluha Hrvatske „Svijet tišine“.

Pročitajte još

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

NOVI/STARI KNEZ PORPORELE Čile: Ubuduće će za provokatore od novinara biti bolji odgovori

Dulist

DOMUS CHRISTI Konavoka Nike Divizić proslavila stoti rođendan!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija