Zanimljivosti

Novinar i voditelj Joel Barish u Dubrovniku

Novinar i voditelj iz SAD-a Joel Barish danas boravi u Dubrovniku.

Došao je u pratnji snimatelja Davida Letklewicza i novinara iz Japana, braće Park, Sunga i Yonga. S američkim gostima došle su predsjednica Udruge „Svijet tišine“ Vanda Šagovac i tumač / prevoditelj znakovnog jezika Renata Hrsan.

Joel Barish je putnik, avanturist i voditelj emisije „No Barriers“ („Bez granica“) koja prati standard života gluhih osoba diljem svijeta i ujedno medijski pokriva te promovira državu koju posjećuje. TV ekipa će biti u Hrvatskoj u periodu od 20. svibnja do 28. svibnja, a obići će Zagreb i Zagrebačku županiju te Pulu, Split, Dubrovnik, Karlovac, NP Plitvička jezera i NP Krka.

Tijekom boravka u našoj županiji novinar je posjetio povijesnu jezgru i nezaobilazne gradske zidine te u popodnevnim satima nastavlja za Ston gdje će sudjelovati u vađenju kamenica.

Njegov boravak u Dubrovniku organizirale su Turistička zajednica grada Dubrovnika te Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, a boravak u  Hrvatskoj Udruga za kulturu osoba oštećena sluha Hrvatske „Svijet tišine“.

Pročitajte još

STANKA IZMEĐU TRENINGA Jugaši ‘pune baterije’ na Karaci

Dulist

Mladoženja uz pratnju gajdi nosio prsten izabranici svoga srca

Dulist

VIDEO Kineskinje poludile za visokim Dubrovčanima

Dulist