Aktualno

Novinar DuLista postaje viši stručni suradnik za medije i odnose s javnosti županu Dobroslaviću

Novinar i urednik DuLista Nikša Miletić od sljedećeg ponedjeljka prelazi na novu dužnost višeg stručnog suradnika za medije i odnose s javnosti u Upravni odjel za poslove Župana i Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije.

Miletić je u DuListu u posljednje četiri godine pratio pretežito politiku i gospodarstvo, kao i crnu kroniku.

Ovaj magistar javnih medija svoju karijeru počeo je još u studentskim danima na Sveučilištu u Dubrovniku kao dio ekipe na studentskom Unidu radiju, potom je dvije godine bio zaposlen na Radio Ragusi kao novinar, voditelj te glazbeni urednik. Nakon toga surađivao je s PortalOkom kao zamjenik urednice i kasnije izvršni urednik, a potom i kao urednik informativnog programa na Dubrovačkoj televiziji. Posljednje četiri i pol godine bio je dio tima DuLista.

Paralelno s time, dvije i pol godine radio je kao dopisnik splitske Radio Dalmacije, a tri godine i kao dubrovački dopisnik Hrvatske izvještajne novinske agencije (HINA).

Na novom radnom mjestu kolega dolazi umjesto Gorana Cvjetinovića, a mi mu želimo puno sreće i uspjeha u novim radnim izazovima.

Pročitajte još

NOVI INCIDENT U HE DUBROVNIK Generator poplavljen velikim količinama vode

Dulist

RITOV JUBILARNI 20. ‘DAN KARIJERA’ Doznajte kako postati radnik kojeg svi žele

Dulist.hr

IZDANE UPUTE! Stožer civilne zaštite u slučaju zaraze koronavirusom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija