DuList IN

‘NOVI ZALOGAJ’ Ribafish ujutro kreće prema Lastovu, pred njim je 15 kilometara

Domagoj Jakopović Ribafish doplivao je prije dva dana do Korčule, a ovu je subotu proveu u Veloj Luci gdje ga je dočekalo mnoštvo mališana.

-Moja vala, Gradina, Anita i Ranka organizirale stotinjak mališana, skriveno blago našao Miha, Slovenac, tako da #rokotok postaje međunarodni projekt! Tona emocija, nase plaže, puteljci, mol s kojeg smo noću gledali zvijezde, mama i tata i zagrljaji koji liječe. Hvala puno #vivatipsesvete na sjajnim medaljama!

U Siloko na obid sa starcima, podsjećanje na djetinjstvo, priče o mačkama pa vožnja do Brne gdje je Nikša doveo još sto klinaca!!! Kod njega sad veceramo i rano na spavanje pred novi zalogaj, sutra u 5.30 petnaest kilometara do Lastova. I opet fige, u 19 sati doček u Mihajli. Ljube vas Rokotočani, hvala na svemu! – napisao je na službanoj stranici RokOtoka Ribafish.

Foto: Facebook/RokOtok

Pročitajte još

‘ĆIRIBU ĆIRIBA’ Simpatična Veloluška predstavila album prvijenac

Dulist

Pogledajte tko je sve bio na božićnom domjenku grupacije ALH?

Dulist

MISS UNIVERSE Mia Rkman među 20 najljepših, osvojila simpatije javnosti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija