Zanimljivosti

NOVI PRIRUČNIK Osim što znaju kako se razvesti, znaju i kako sretno broditi bračnim vodama

Nakon vrlo popularnog i internacionalnog zajedničkog prvijenca Vodič kroz razvod braka, prevedenog na engleski i slovenski jezik, uz prilagodbu tamošnjem zakonodavstvu, autorice – psihoterapeutkinja Karmen Kmetović Prkačin i pravnica Ivana Mijić Vulinović – napisale su i Vodič za sretan brak: Psihološko-pravni priručnik.

Priručnik je namijenjen svima koji su se nedavno vjenčali, započeli vezu, osobama koje su već dulje u braku ili u vezi, kao i onima koji su bili u odnosu u kojemu nije išlo ili još uvijek tragaju za pravom ljubavlju.

Danko Butorac, prof. psihologije, psihoterapeut i supervizor Europskog instituta za realitetnu terapiju komentirao je kako ‘knjiga Vodič za sretan brak nije samo majstor koji može pomoći oko popravka braka u kojem su stvari zapele’.

– Ona predstavlja i sveobuhvatan pogled na moderno partnerstvo, a čitatelju/čitateljici omogućava osobnu promjenu i promišljanje svojeg odnosa na načine koji su različiti od onoga kako je do sada gledao/gledala na partnerstvo – istaknuo je.

Pročitajte još

KOMADIĆ RAJA ZA KOLEKCIONARE Na lapadskom buvljaku ‘okitite se’ medaljama i ordenima

Leona Rašica

DIVNA GESTA GIMNAZIJALACA Pomogli mališanima u Boliviji, evo kako su im uzvratili

Dulist

FOTKA TJEDNA/SLUČAJNI SUSRET Je li ipak bolji golub u ruci?

Dulist