Grad

NOVI NATJEČAJI Provjerite tko se sve oglašava na DuListu!

dulist logo

I ovog tjedna DuList vam donosi zanimljive natječaje i oglase.

Tako je tvrtka Grand Circle Corporation raspisala natječaj za radno mjesto ‘Contract Analyst’, a koji se uvjeti traže možete pročitati ovdje. Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera u Srebrenom odlučio je dati u zakup poslovni prostor od 30 metara četvornih za frizerski salon u sklopu wellness centra, a uvjeti natječaja mogu se pročitati ovdje.

Dva zanimljiva oglasa stižu iz Javne ustanove Rezervat Lokrum. Prodaju se dva motora Caterpillar snage 112KW i dva motora Famos snage 162KW, a detalji ova dva oglasa mogu se pročitati ovdje i ovdje.

Nekima će se možda zanimljivima činiti oglasi Ureda ovlaštenog inženjera geodezije Ilije Penda iz Močića i to za izradu geodetskog elaborata evidentiranja stambene zgrade, kuće i pomoćnih zgrada te za izradu geodetskog projekta formiranja građevne čestice. Možete ih pogledati ovdje i ovdje.

Na kraju, donosimo i oglas Grada Dubrovnika o financiranju troškova provođenja fitosanitarnih mjera za suzbijanje širenja ‘crvene palmine pipe’, koji u cijelosti možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist

ZABAVA, AKCIJA, DRAMA Novi kino tjedan donosi…

Dulist