Natrag
22.2.2019 07:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novi krug e-radionica u DUNEA-i

25.4.2013 @ 18:34 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Zbog velikog interesa u Dubrovniku će se provesti još jedan krug radionica e-marketinga i e-prodaje, koje kroz projekt PITAGORA organizira Regionalna razvojna agencija DUNEA.

Održat će se u ponedjeljak i utorak, 29. i 30. travnja, s početkom u 16 sati, u prostorijama DUNEA-e. Radionice su besplatne, a mogu se javiti mali i srednji poduzetnici, djelatnici u odjelima marketinga ili prodaje zainteresirani za bolju vidljivost i promociju svojih proizvoda i web stranica, kao i oni koji se žele dodatno usavršiti u područjima web marketinga i marketinga socijalnih mreža.

U ovaj krug edukacije bit će uključeni svi s liste čekanja u prošlom krugu, a novi zainteresirani se mogu prijaviti na mail dunea@dunea.hr ili telefon 312 714. Preduvjet za sudjelovanje je osnovno poznavanje rada na računalu i poznavanje osnova korištenja internetom.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana