Natrag
23.4.2019 10:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

NOVI HIT VEDRANA LJUBENKA Ovog ljeta pjevušit ćemo ‘La la la la’!

20.3.2018 @ 19:06 Dulist dulist IN
7;7

Podijelite:

Svojom novom autorskom pjesmom ‘La la la la’ želim najaviti uvod u drugačiji i upečatljiv glazbeni pravac kojeg želim promovirati na našim prostorima – rekao nam je Vedran Ljubenko, naš popularni pjevač najavljujući svoj drugi singl, pjesmu koju je nazvao atipičnom budući da joj je teško odrediti žanr.

– Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu, iz čega nastaje nezadovoljstvo i opterećnost nebitnim stvarima u životu – kaže nam Vedran.

Glazbeni producent novog hita, koji je svoju premijeru doživio ovog utorka, je Hrvoje Prskalo, a kako kaže Vedran – dogodio im se klik i aranžman su doveli na novu, moderniju razinu. Spot je također vrlo zanimljiv, a za njega je zaslužan Raul Brzić.

– Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a glumili smo izbjeglice koje putuju besciljno kroz vrijeme i prostor, odnosno ljude koji odlaze u potrazi za mjestom gdje će biti shvaćeniji i prihvaćeniji. Plesni pokreti prikazuju sraz između normalnog stanja čovjeka i stanja u kojem potpuno poludi i prelazi granice – dodao nam je Vedran, koji je i ovoga puta napravio pravi hit!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana