Natrag
25.4.2019 02:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novi direktori JLH-a

27.2.2012 @ 9:46 Baldo Marunčić Aktualno
5;5

Podijelite:

Hotelska grupacija Jadranski luksuzni hoteli danas je objavila detalje završenog procesa kreiranja najveće turističke tvrtke u luksuznom hotelijerstvu na jugu Hrvatske.

Spajanjem dviju management kompanija (Excelsa d.o.o. i Jadranskih luksuznih hotela d.o.o.) pod zajedničkim imenom Jadranski luksuzni hoteli usvojena je nova organizacijska struktura i plan poslovanja kojima će se osigurati prednosti spajanja i kontinuirani rast kompanije, javljaju iz JLH-a.

Nova mangement kompanija Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. upravljat će hotelima hotelima Excelsior, Bellevue, Grand Villa Argentina, Dubrovnik Palace, Croatia, Kompas, Odisej i Supetar.

Nakon dovršetka postupka preuzimanja grupacije Jadranski luksuzni hoteli u rujnu 2011. godine od strane Lukšić grupe do danas, intenzivno se radilo na optimizaciji poslovnih procesa i korištenja najboljih praksi iz obje kompanije koje će kvalitetom usluga i svojom efikasnošću konkurirati na zahtijevnom turističkom tržištu u okruženju. Stvaranjem jedinstvene management kompanije koja će djelovati pod prepoznatljivim brandom Adriatic Luxury Hotels (ALH), povezat će se najsnažnije vrijednosti i prakse dosadašnjih management kompanija na dubrovačkom području, osigurati kontinuirani rast i iskoristiti novi potencijali koji se pružaju na domaćem i međunarodnom tržištu.

Također, postavljena je nova organizacijska struktura Jadranskih luksuznih hotela te u skladu s istom imenovani su i vodeći ljudi kompanije. Katija Jerković imenovana je direktoricom prodaje i marketinga ALH, Vlado Lučić direktor je korporativnog razvoja i hotelskih operacija, Josip Mikulić direktor je pravnih poslova i ljudskih potencijala, a Antun Jakobušić direktor financija ALH – navode u priopćenju iz JLH-a.

Katija Jerković na poziciju direktorice prodaje i marketinga ALH dolazi s istoimene pozicije u Jadranskim luksuznim hotelima gdje je kao direktorica i voditeljica različitih sektora prodaje provela proteklih šest godina. Vlado Lučić na poziciju direktora korporativnog razvoja i hotelskih operacija u ALH dolazi iz Excelsa hotela gdje je obnašao funkciju korporativnog direktora razvoja. Josip Mikulić na poziciju direktora pravnih poslova i ljudskih potencijala dolazi iz Jadranskih luksuznih hotela u kojima je kao član Uprave i direktor pravnih poslova radio od 2002. godine.

Antun Jakobušić kao direktor financija dolazi s istoimene pozicije u Excelsa hotelima koju je obnašao proteklih sedam godina.
Nova management kompanija Jadranski luksuzni hoteli objedinila je postojeće zajedničke službe prodaje, marketinga i odnosa s javnošću, financija i kontrolinga, računovodstva, korporativnog razvoja i investicija, ljudskih potencijala i pravnih poslova te poslove nabave i IT podrške te ukupno zapošljava 80 djelatnika.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana