Crna kronika

NOVI DETALJI Vlahušićev sin gurnuo policajca kroz staklena vrata

NOVI DETALJI Vlahušićev sin gurnuo policajca kroz staklena vrata

Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije F.V. iz Dubrovnika rođen 1992. godine i I.V. rođen 1991. godine privedeni su oko 4:30 ujutro zbog tučnjave.

Policija je dobila dojavu o incidentu u Kačićevoj ulici, a oba mladića su bila u alkoliziranom stanju. Dok je I.V. Pružena liječnička pomoć, F.V. je spremljen na otriježnjenje.
Kako neslužbeno saznajemo u policijskoj postaji je potom došlo do sukoba u kojem je F.V. odgurnuo policajca koji je pritom pao na staklena vrata i teško se ozlijedio.
U javnosti se špekulira kako je riječ o sinu gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića, Franu Vlahušiću koji je na studiju u hrvatskoj metropoli.

Kako doznaje jutarnji.hr obojica su podvrgnuta alkotestu koji je izmjerio mlađem 2,75 promila alkohola u krvi, a starijem 2,18 promila alkohola u krvi.

Čuvši da uskoro neće kući jer postoji procedura nakon privođenja, 22-godišnji Vlahušić se totalno raspametio i zaletio se prema policajcu I. policijske postaje, kojeg je odgurnuo svom snagom.

U teškom stanju policajac je prevezen kolima Hitne pomoći na sanaciju ozljeda, a privedenog mladića čeka daleko teža optužba od prvotne za narušavanje javnog reda i mira.

 

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist