Aktualno

Novi članovi tima Hilton Imperiala

Novi članovi tima Hilton Imperiala

Hilton Imperial doživio je kadrovske promjene na brojnim pozicijama, te se tim, kako javljaju iz ovog hotela, brojčano povećao za nekoliko novih lica.

– Istina je, naš hotelski tim odnedavno je bogatiji za više članova. Riječ je u prvom redu o redovnoj fluktuaciji kadra unutar naše velike obitelji koja u ovim trenutcima broji preko 3800 hotela u preko 80 zemalja svijeta – govori Vlaho Margaretić, glasnogovornik Hilton Imperiala.

Odnedavna je tako novo ime Krishantha Damunupola, koji na poziciju operativnog direktora dolazi s dalekih Sejšelskih otoka. Bogato iskustvo stekao je u brojnim hotelima i hotelskim lancima, no posebnost su mu svakako operativno poslovanje luksuznih hotela. Dubrovnik u prvom redu vidi kao izazov, te kao što je sam rekao, kao jedno od najljepših mjesta na svijetu.

Hilton Imperial je dobio i novog Executive Chefa, koji ovog puta dolazi iz Turske. Njegovo ime je Serdal Altun, čovjek koji je svoju karijeru započeo sa nepunih 17 godina. Radio je u brojnim poznatim hotelima poput “The Ritz-Carlton Key Biscayne” i “Pera Palace Hotel Jumeirah”. Chef Altun dobar je poznavatelj brojnih svjetskih kuhinja i stručnjak za modernu mediteransku kuhinju.

Inovativan je i kreativan kuhar, jednostavnog stila, koji preferira koristiti svježe sezonske namirnice, mnogo začina, maslinova ulja i svježe ribe.

Novost u poslovanju Hilton Imperiala je i povezivanje s hotelom DoubleTree by Hilton Zagreb, gdje će funkciju direktora prodaje za oba hotela obavljati Marko Sekulić. Ovaj moderni hotel od četiri zvjezdice smjestio se u blizini Radničke ceste, u srcu Green Gold centra. Imati će 152 raskošne sobe, spa centar i bazen, a noćenje će ovisno o sezoni i danu u tjednu, iznositi od 120 do 200 eura.

Otvaranje DoubleTree by Hilton Zagreb očekuje se ovu jesen, a uvelike će doprinijeti pojačavanju ponude smještaja u Zagrebu i zasigurno ga staviti na kartu važnijih gradova hotelske ponude u Europi. Hiltonov brand DoubleTree kao i svi Hiltonovi brandovi su garancija kvalitete, sigurnosti i kreativnosti. Na ovo radno mjesto Marko Sekulić dolazi iz Hotela Regent Esplanade, sa pozicije Senior Sales Managera gdje je osim razvoja tržišta, bio zadužen i za upravljanje odjelom prodaje.

Dodatno pojačanje u MICE segmentu svakako je Ana First. Na poziciju MICE Sales Managera dolazi nakon višegodišnje karijere u turističkoj agenciji Elite, gdje je uz poslove organizacije kongresa i incentiva, radila na brojnim razvojnim projektima. Ana je dio tima aktivne klaster prodaje koja obuhvaća Hilton Imperial Dubrovnik i DoubleTree by Hilton Zagreb.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist