Natrag
18.2.2019 17:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novi članovi tima Hilton Imperiala

31.8.2012 @ 13:04 Andrea Falkoni Račić Aktualno
5;5

Podijelite:

Hilton Imperial doživio je kadrovske promjene na brojnim pozicijama, te se tim, kako javljaju iz ovog hotela, brojčano povećao za nekoliko novih lica.

– Istina je, naš hotelski tim odnedavno je bogatiji za više članova. Riječ je u prvom redu o redovnoj fluktuaciji kadra unutar naše velike obitelji koja u ovim trenutcima broji preko 3800 hotela u preko 80 zemalja svijeta – govori Vlaho Margaretić, glasnogovornik Hilton Imperiala.

Odnedavna je tako novo ime Krishantha Damunupola, koji na poziciju operativnog direktora dolazi s dalekih Sejšelskih otoka. Bogato iskustvo stekao je u brojnim hotelima i hotelskim lancima, no posebnost su mu svakako operativno poslovanje luksuznih hotela. Dubrovnik u prvom redu vidi kao izazov, te kao što je sam rekao, kao jedno od najljepših mjesta na svijetu.

Hilton Imperial je dobio i novog Executive Chefa, koji ovog puta dolazi iz Turske. Njegovo ime je Serdal Altun, čovjek koji je svoju karijeru započeo sa nepunih 17 godina. Radio je u brojnim poznatim hotelima poput “The Ritz-Carlton Key Biscayne” i “Pera Palace Hotel Jumeirah”. Chef Altun dobar je poznavatelj brojnih svjetskih kuhinja i stručnjak za modernu mediteransku kuhinju.

Inovativan je i kreativan kuhar, jednostavnog stila, koji preferira koristiti svježe sezonske namirnice, mnogo začina, maslinova ulja i svježe ribe.

Novost u poslovanju Hilton Imperiala je i povezivanje s hotelom DoubleTree by Hilton Zagreb, gdje će funkciju direktora prodaje za oba hotela obavljati Marko Sekulić. Ovaj moderni hotel od četiri zvjezdice smjestio se u blizini Radničke ceste, u srcu Green Gold centra. Imati će 152 raskošne sobe, spa centar i bazen, a noćenje će ovisno o sezoni i danu u tjednu, iznositi od 120 do 200 eura.

Otvaranje DoubleTree by Hilton Zagreb očekuje se ovu jesen, a uvelike će doprinijeti pojačavanju ponude smještaja u Zagrebu i zasigurno ga staviti na kartu važnijih gradova hotelske ponude u Europi. Hiltonov brand DoubleTree kao i svi Hiltonovi brandovi su garancija kvalitete, sigurnosti i kreativnosti. Na ovo radno mjesto Marko Sekulić dolazi iz Hotela Regent Esplanade, sa pozicije Senior Sales Managera gdje je osim razvoja tržišta, bio zadužen i za upravljanje odjelom prodaje.

Dodatno pojačanje u MICE segmentu svakako je Ana First. Na poziciju MICE Sales Managera dolazi nakon višegodišnje karijere u turističkoj agenciji Elite, gdje je uz poslove organizacije kongresa i incentiva, radila na brojnim razvojnim projektima. Ana je dio tima aktivne klaster prodaje koja obuhvaća Hilton Imperial Dubrovnik i DoubleTree by Hilton Zagreb.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana