Županija

NOVI CIKLUS RADIONICA Konavoski tate i dalje u akciji!

Drugi ciklus radionica za očeve najmlađe djece, ‘Klub očeva Rastimo zajedno’, počeo je 10. listopada u Dječjem vrtiću Konavle.

Uspješni nastavak radionica za očeve čini se pokazateljem sve veće osviještenosti javnosti, ali i očeva o tome kako očevi nisu pasivni promatrači razvoja vlastite djece nego aktivni sudionici istoga pri čemu je njihov utjecaj jedinstven i dugoročan.

Na četiri radionice koliko ih broji cjelokupan ciklus cilj je stvoriti podržavajuće okruženje u kojem će očevi dodatno osvijestiti svoju očinsku ulogu u razvoju djeteta, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

Za sve one koji se nisu imali prilike uključiti u dosadašnje radionice „Rastimo zajedno“ imat će to prilike učiniti početkom sljedeće godine. Za sve informacije o sudjelovanju u ovim ili radionicama za roditelje (i mame i tate) možete se javiti na e-mail tena.erceg1@gmail.com, a više o samim radionicama i načinima rada možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.

Pročitajte još

Brončani atletičar Perkić kod načelnika Nardellija

Dulist

Župski vrtić u novu pedagošku godinu upisuje svu prijavljenu djecu

Dulist

Održan sastanak Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija

Dulist