Natrag
17.2.2019 01:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Novi broj časopisa Maslinar!

11.6.2013 @ 12:36 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

U novom broju časopisa Maslinar, prema najavama prognostičara Lovre Kalina, ove godine ne bismo trebali imati problema sa sušom.

Ipak, i ako ne budemo imali problema sa sušom, preostaje nam kao i uvijek bespoštedna borba protiv štetnika i bolesti, od kojih je za ovo razdoblje stručni suradnik Maslinara dr.sc. Josip Ražov istaknuo maslinovu muhu, moljca i granotoč.Treba se potruditi i dobiti uistinu kvalitetno ulje, jer se s ulaskom u Europsku uniju, mijenja i dosad iznimno povoljna maslinarska slika…

Ukida se naime poticaj za otkupljivače, pa ćemo tek vidjeti kako će oni reagirati i kakvu će otkupnu cijenu postaviti ove godine za ekstra djevičansko maslinovo ulje. Očito je da više neće biti dovoljno samo proizvesti dobro ulje, a jedan od putova za postizanje više cijene na tržištu jest i dobivanje oznake izvornosti, koju je nedavno za svoje ulje dobila PZ Cres.

Na koji način su to postigli pročitajte u ovome broju Maslinara…i naravno ne zaboravite se pretplatiti i za samo devet kuna dobiti kuharicu Riba s maslinovim uljem. Novi broj časopisa Maslinar na svim kioscima nabavite za samo 20 kuna ili se pretplatite na broj 021 315 440 i 098 98 32 577.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana