Natrag
23.5.2018 09:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nove promjene na Facebooku: Manje vijesti, više prijatelja

18.1.2018 @ 7:44 Dulist.hr Zanimljivosti

Podijelite:

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg najavio je nove promjene vezane za prikazivanje vijesti u Newsfeedu koje će u centar staviti objave prijatelja i obitelji, a sve u svrhu ‘poboljšanja Facebooka’ koje je osnivač najpopularnije društvene mreže najavio za 2018. godinu.

Facebook je ponovo krenuo u rekonstrukciju newsfeeda kako bi svojim korisnicima omogućio više objava obitelji i prijatelja u odnosu na objave kompanija, izdavača i drugih Facebook fan stranica. Tako ćete uskoro više viđati objave vaših rođaka, kolega s posla, fotografije životinja i drugih humorističnih stvari koje su objavili vaši najbliži, dok ćete s druge strane sve manje vidjeti viralne videozapise, objave Facebook fan stranica, vijesti i drugih medisjkih sadržaja.

– Mijenjam ciljeve koje dajem našim timovima s fokusiranja na pomoć u potrazi za relevantnim sadržajem prema tome da pomažu da imate značajnije društvene interakcije – piše Zuckerberg i dodaje da želi da se svi osjećaju bolje.

– Istraživanja pokazuju da korištenje društvenih mreža za povezivanje s onima do kojih nam je stalo može biti dobro za naše opće stanje. Možemo se osjećati povezanijima i manje usamljenima, što je povezano s dugoročnim mjerenjem sreće i zdravlja – piše Zuckerberg.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana