Natrag
23.3.2019 05:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nove medalje za Cavtatske mažoretke

7.4.2014 @ 21:26 Dulist Županija
7;7

Podijelite:

Cavtatske mažoretke nastupile su proteklog vikenda u Novoj Gradiški na 18. Prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu, sa kojeg su se vratile sa novim medaljama u Cavtat, nastavivši kontinuitet zapaženih rezultata.

Prvenstvo je okupilo 25 timova uz čitave Hrvatske, sa preko 800 natjecateljica. Juniorski sastav Cavtatskih mažorertki u kategoriji tradicionalni mažoret ples osvojio je treće mjesto i brončanu medalju, dok su mlađe juniorke u istoj kategoriji osvojile šesto mjesto.

U kategoriji ples sa zastavama Cavtaćanke su osvojile naslov prvakinja Hrvatske i zlatnu medalju, čime su stekle pravo predstavljati Hrvatsku na predstojećem eurpskom prvenstvu koje će se u listopadu održati u Hrvatskoj, kao i na svjetskom prvenstvu u Italiji slijedeće godine.

Pod vodstvom trenerica Ane Radojević, Lucije Urlović i Nikoline Radelj u Novoj Gradiški su nastupile: Barbara Brajević, Ana Čupić, Tea Čupić, Iva Čupić, Sandra Đurković, Matea Franušić, Matea Grgurević, Mihaela Hanzijer, Mihaela Kuliš, Antea Mandić, Josipa Mostina, Iva Orepić, Nika Orepić, Tija Popović, Mihaela Rodić, Andrijana Urlović, Andrea Hanzijer, Ana Novaković, Lucija Kresić, Ivanka Barišić, Antonela Bralić, Lea Bralić, Tonka Gluhan, Irena Ivaniš, Martina Jakir, Josipa Kokotić, Ivana Marević, Karmen Matušić, Nina Piplica, Irena Stanović, Tea Stanović, Katarina Stanoš, Iva Zrno, Maja Zrno i Karla Đurković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana