Grad

NOVE LOKACIJE I nedjelja osvanula ‘zatrpana’, pa dokad više?!

NOVE LOKACIJE I nedjelja osvanula 'zatrpana', pa dokad više?!

Posljednjih nekoliko dana svjedočili smo reakcijama naših građana kojima je više ‘puna pipa’ zatrpavanja našeg lijepog grada, a hvalevrijedna akcija ‘slikaj i pošalji’ urodila je plodom.

Tako je na adresu redakcije DuLista stigao nevjerojatan broj e-mailova sa fotografijama koje su zaista na sramotu – šut i krupni jednostavno guše Dubrovnik sve više i više, ali Čistoća prati naše objave i pravovremeno reagira na njih.

Ova ‘tura’ snimljena je u Hladnici, pokraj Crkve svetog Mihajla te na Putu dr. Ante Šercera. Sramota…

Iz Čistoće apeliraju na čitatelje da nastave slati fotografije krupnog otpada koje ćemo redovito objavljivati, a oni po tom djelovati, ali također mole građane da, ako se nađu u prilici, fotografiraju počinitelje i registracijske oznake njihovih vozila jer će samo tako moći konačno stati na kraj divljaluku i sankcionirati odgovorne za ovakvo necivilizirano ponašanje.

DuList poziva čitatelje da nam na naš e-mail info@dulist.hr ili na Facebook stranicu nastave dojavljivati o pojavi ove komunalne ‘kuge’ koja se velikom brzinom širi našim gradom i okolicom!

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović