Sport

Novak hat-trickom izbacio Bonacu!

Novak hat-trickom izbacio Bonacu!

Novi posrtaj jednog od favorita ovogodišnjeg izdanja Turnira na malih barica 'Montovjerna 2013.'.

Drugi dan šesnaestine finala donio je 'finale prije finala', a susreli su se Caffe bar Olloa i Konoba Bonaca. Ljutiti protivnici igrom su opravdali ulogu derbi utakmice večeri, ali i svih utakmica šesnaestine finala.

Nakon jučerašnjeg posrtaja prošlogodišnjeg osvajača momčadi Fast food Gavun, drugog dana knock out faze ispala je Konoba Bonaca Sustjepan. U vrlo žustroj i agresivnoj igri uspjeh plasmana u osminu finala pripao je Caffe bar Olloi koja je u konačnici uvjerljivo slavila 5:2. Junak pobjede C. b. Olloa bio je Goran Novak sa tri postignuta pogotka u najvažnijim trenucima utakmice.

Uz derbi večeri, izdvojimo pobjedu Ura Nage nad East west Banje 1:0. Strijelac za slavlje 'judaša' bio je Vinko Pešice. Kvart Svete Marije nije izdržao silnim napadima momčadi Gwantyerra sport koja je na kraju slavila 3:2. U posljednjem susretu drugog dana šesnaestine finala kartu za ulazak u osminu finala osigurao je Klub Fontana koja je svladala Konobu Penatur (5:3).

U trećem, pretposljednjem, danu šesnaestine finala na teren malog Wembleya će najmlađa momčad na turniru No Name, koja je prolaskom skupine već postigla svoj ovogodišnji cilj na najvećem turniru u Županiji. U knock out fazi natjecanja dobili su protivnika po mjeri, momčad HC, koja je i ove godine nastavila niz dobrih rezultata. Prošle godine četvrto mjesto dovoljan su dokaz za momčad s respektom.

U 20.30 sati igrat će C. b. Antika i XY, a poslije njih na teren malog Wembleya istrčati će C. b. Ferata i Samba. Treći dan šesnaestine finala zaključiti će dvoboj između momčadi Gorica i Dominium novus.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist