Zanimljivosti

Nova turistička atrakcija – crvena podmornica

Zanimljiva atrakcija osvanula je ovih dana u ACI Marini Dubrovnik. Naime, tamo zavezana stoji još jedna turistička atrakcija koja će obogatiti ponudu –  polupodmornica!

Ovo neobično plovilo, s dvanaest sjedala na kojima posjetitelji mogu uživati u podmorju na dosad neuobičajen način, uskoro bi trebala krenuti 'u posao'. Želite li doživjeti podmorje kao nikad do sad, možete to učiniti putujući gotovo u Verneovskom stilu, istraživajući podmorje kroz stakla neobičnog plovila.

– Naša podmornica bit će još nekoliko dana u Marini, zatim krećemo prema gradskom Portu, odakle ćemo održavati naše izlete. Uskoro će biti i veliko otvaranje – potvrdio nam je vlasnik podmornice, gospar Željko Perić.

A mnoge će nova turistička ponuda asocirati na još jednu podmornicu koja je bila vezana u Rijeci dubrovačkoj. Riječ je o legendarnoj "Yellow Submarine" pokojnog Pera Miljkovića, poznatijeg kao Pero Limunada. On je naime, sedamdesetih godina obogatio ponudu grada stvorivši u svojoj podmornici jednu od popularnijih diskoteka, te uz to i restoran.

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija