Zanimljivosti

Nova turistička atrakcija – crvena podmornica

Nova turistička atrakcija - crvena podmornica

Zanimljiva atrakcija osvanula je ovih dana u ACI Marini Dubrovnik. Naime, tamo zavezana stoji još jedna turistička atrakcija koja će obogatiti ponudu –  polupodmornica!

Ovo neobično plovilo, s dvanaest sjedala na kojima posjetitelji mogu uživati u podmorju na dosad neuobičajen način, uskoro bi trebala krenuti 'u posao'. Želite li doživjeti podmorje kao nikad do sad, možete to učiniti putujući gotovo u Verneovskom stilu, istraživajući podmorje kroz stakla neobičnog plovila.

– Naša podmornica bit će još nekoliko dana u Marini, zatim krećemo prema gradskom Portu, odakle ćemo održavati naše izlete. Uskoro će biti i veliko otvaranje – potvrdio nam je vlasnik podmornice, gospar Željko Perić.

A mnoge će nova turistička ponuda asocirati na još jednu podmornicu koja je bila vezana u Rijeci dubrovačkoj. Riječ je o legendarnoj "Yellow Submarine" pokojnog Pera Miljkovića, poznatijeg kao Pero Limunada. On je naime, sedamdesetih godina obogatio ponudu grada stvorivši u svojoj podmornici jednu od popularnijih diskoteka, te uz to i restoran.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist