Natrag
23.4.2019 20:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

NOVA TRAJEKTNA LINIJA ‘Dubrovnik’ od svibnja do Barija plovi i iz Bara

23.4.2017 @ 15:41 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Jadrolinija u suradnji s Barskom plovidbom počinje povezivati obalu Crne Gore s Italijom I to brodom koji inače povezuje Dubrovnik s Barijem.

Kako javljaju iz Jadrolonije, ostvarena je suradnja najstarijih putničkih brodara na Jadranu, Jadrolinije i Barske plovidbe. Ugovorom o suradnji, potpisanim na razdoblje od godine dana, definiran je zajednički projekt povezivanja luke Bari u Italiji s lukom Bar u Crnoj Gori. Liniju će održavati Jadrolinijin brod ‘Dubrovnik’ koji nastavlja i s održavanjem već postojeće linije Dubrovnik – Bari, a koja će se produžiti do kraja mjeseca studenog.

Linija Bar – Bari svim će putnicima biti dostupna od 18. svibnja do kraja mjeseca studenog 2017. godine s mogućnošću produženja, a ovisno o potražnji na tržištu. U razdoblju sezone brod ‘Dubrovnik’ uplovljavat će u luku Bar dva puta tjedno, a u vansezonskom razdoblju jedanput tjedno. Barska plovidba će za Jadroliniju obavljati poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.

-Ova suradnja predstavlja spoj iskustva i tradicije koju posjeduju oba brodara, a udruživanjem su iskorištene sve postojeće komparativne prednosti u odnosu na ostale europske brodare. Jadrolinija i Barska plovidba nastavljaju razmatrati i druge oblike zajedničkih povezivanja destinacija od obostranog interesa – ističu iz Jadrolinije.

Detaljne informacije vezane za red plovidbe i cijene karata bit će objavljene na www.jadrolinija.hr.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana