Sport

NOVA SNAGA JUGA Upoznajte Luku, Vincenza i Viktora

NOVA SNAGA JUGA Upoznajte Luku, Vincenza i Viktora

Jugaši su se u ponedjeljak 11. rujna na bazenu u Gružu prvi put u novoj sezoni našli na okupu u punom sastavu.

Nakon četrdesetak dana stanke prvoj prozivci novog sastava Vaterpolskog kluba Jug Crpatia osiguranje treneru Vjekoslavu Kobešćaku odazvala se zlatna šestorka iz Budimpešte (Marko Bijač, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković, Xavi Garcia), uz njih je bio juniorski svjetski prvak Nikola Pavličević, dvojac bez reprezentativnih obveza Hrvoje Benić i Marko Ivanković te nekoliko igrača iz Jugovog podmlatka.

Svima njima pridružila su se i tri ovogodišnja Jugova pojačanja: 22-godišnji potencijalni hrvatski reprezentativac, Splićanin Luka Lozina i 24-godišnji reprezentativac Srbije Viktor Rašović (obojica pristigla iz redova španjolskog prvaka Barcelonete) te 24-godišnji talijanski reprezentativac Vincenzo Renzuto Iodice, dijete talijanskog Posillipa rođen u Napulju. Luka Lozina potpisao je s klubom iz Gruža dvogodišnji ugovor, dok su se Vinzenzo Renzuto i Viktor Rašović obvezali na jednu godinu. Mi smo pak to prvo okupljanje momčadi viceprvaka Europe iskoristili za razgovor s njima, trojkom od koje će dubrovačka publika sigurno puno očekivati u sezoni pred nama.

Kakvi su im prvi dojmovi, kako je došlo do suradnje s Jugom, jesu li u Dubrovniku sami ili s obiteljima… Sve to i puno više pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist