Aktualno

Nova platforma Europske pučke stranke

Predsjednica dubrovačkog HDZ-a i članica Nacionalnog vijeća HDZ-a Dubravka Šuica  sudjeluje danas u Bruxellesu na sastanku Generalnog odbora Europske pučke stranke za žene (EPP Women) kojim predsjedava Doris Pack.

Glavna tema je nova platforma Europske pučke stranke koja ima za cilj ponovno afirmirati osnovne vrijednosti te stranke, a kao odgovor na izazove 21. stoljeća posebno u svijetlu ekonomskih i političkih okolnosti s kojima se suočava.

Važno je znati kako premostiti prazninu između građana, nacionalnih stranaka i vlada s jedne strane i institucija EU s druge strane.

Vrijednosti kao što su dostojanstvo života, sloboda, odgovornost, jednakost, pravda, istina, solidarnost i supsidijarnost su ostale iste, dok istovremeno treba iskoristiti potencijal novopristiglih zemalja srednje i istočne Europe koje imaju svježe ideje i posebno povijesno iskustvo. A uloga žena u svim ovim procesima je nemjerljiva.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I DALJE ČVRSTOG STAVA Nema suradnje s Trebinjem bez isprike

Dulist

RAVNATELJICA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB RUŽICA MISIR Prijete nam svakodnevno. Ne odustajemo!

Leona Rašica

ATLANTSKA PLOVIDBA Usmjereni smo na pružanje pomoći ozlijeđenim pomorcima te obiteljima smrtno stradalih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija